Intrebari Logan 1.6 MPI, Cateva intrebari in legatura cu un Logan 1.6
![]() ![]() ![]() |
Intrebari Logan 1.6 MPI, Cateva intrebari in legatura cu un Logan 1.6
Danykos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 January 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009 / Logan I Facelift
- DJ 11 FDI
|
|||
george75m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 31 October 10 ![]() |
Distributia se schimba la 60000 km sau 4 ani, care intervine prima data. La tine au trecut mai bine de 6 ani, iar kilometrii cu siguranta a facut mult mai mult (doar nu credeai ca in 6 ani a facut doar 17000 km).
Schimba si pompa de apa, cureaua de accesorii, ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, bujii, placute frana, discuri frana, lichid de frana, antigel, curatare tamburi frana spate. Pune mecanicul sa verifice eventuale jocuri la directie, suspensie, burdufe planetare, nivel ulei cutie de viteze si ce mai considera el. E normal sa vibreze schimbatorul, este pe cablu. Consumul este normal pentru mers preponderent in oras. This post has been edited by george75m: 12 Jan 2019, 21:13 |
--------------------
Dacia
Logan / Lodgy /
2007_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Pe cablu?... esti sigur? As zice mai degraba cu tijă, ceea ce ar explica vibrațiile. Adică sa verifice pe lângă ce ai zis tu si tamponul de sub motor.
This post has been edited by Victorine: 12 Jan 2019, 22:20 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
george75m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 31 October 10 ![]() |
Ai dreptate, pe tija.
|
--------------------
Dacia
Logan / Lodgy /
2007_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca e consum de oras e ok si a mea tot atita indica
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Danykos |
![]()
|
Buna seara! Am luat in considerare toate raspunsurile voastre pentru care va mulrumesc mult. In schimb, un fapt care m-a surprins neplacut la masina aceasta si despre care voiam sa va cer parerea este ca la un drum lung, extra-urban, pe ruta Craiova - Bucuresti, computerul de bord afiseaza consum mediu de 8,5L
![]() Ăsta e oare un consum normal, in conditiile in care jumate din drum a fost mers pe autostrada la viteza medie de 130km, iar in rest am incercat sa tin motorul pe cat posibil intre 2500-3000 rpm? Mi se pare sincer un pic cam mare, aveti vreo sugestie cum as putea sa il reduc? |
--------------------
Dacia
Logan
2009 / Logan I Facelift
- DJ 11 FDI
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu e chiar în regulă. Eu aveam cu motorul asta un consum de 6.5-6.7 la un drum Timisoara-Bucuresti cu mașina plină. Bine, conteaza si felul in care ai condus... Eu as evita drumurile de felul asta până nu verifici/ schimbi cele de mai sus. Nu e o avere sa o aduci în condiții optime, e o masina relativ usor de întreținut și se gasesc piese after-market de calitate mai accesibile decat cele de origine. Si un test clip, sa vezi daca motorul funcționează în parametri.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
oi fi resetata si tu trip computeriul la plecare? consumul la pompa cat este?
vezi ca medie de 130 pe bord scoti daca ao arzi cu 170 majoritatea timpului.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Danykos |
![]()
|
Da, am resetat kilometrajul la plecare. Si nu vorbeam de 130 km/h ca de viteza medie afisata de computer, ci de viteza aproximativă cu care am mers pe autostrada. Posibil sa fie si din cauza ca pana acum am condus mult pe motor diesel, iar acum cand am trecut pe benzina nu sunt obisnuit cu turatia la care ar trebui sa merg.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 / Logan I Facelift
- DJ 11 FDI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu avind GPL , si consum de 12 in oras si 10 in afara la 130 (140 bord) neresetat de mai bine de in an cam 8,5 imi afiseaza , chiar o sa mai uit sigur si o sa spun aici
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:09 |