Problema catalizator, logan 1,4
![]() ![]() ![]() |
Problema catalizator, logan 1,4
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mergi tu la o diagnoza?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
noo_yd |
![]()
|
O sa merg dar am intrebat ,poate a mai pățit cineva asta
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca de exemplu nu ai scanteie pe un cilindru, arunci amestec bogat nears in esapament si se aprinde becul ala, si merge si intrerupt.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
noo_yd |
![]()
|
Are două erori df120 obd circuit lumina ,circuit întrerupt sau scurtcircuit -intermitent
Df110 rateu distructiv -prezent Pe cilindru numarul 4 se intampla asta ,am schimbat fișa de la cilindru 2 cu cea de la 4 și tot nu da scânteie, zic eu ca fișa e buna ,sa fie din bobina de inducție? |
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
bobina, fișe, bujii, galerie evacuare, reglaj supape, injectoare
Ia-le pe rand. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
noo_yd |
![]()
|
eu cred ca e de vina bobina , am schimbat fisele si la cilindru 4 nu se aude cum da scanteie , la celelalte trei da scanteie , am pus si bujie noua pe cilindru 4 si tot nu da scanteie , daca ar fi din injector banuiesc ca ar da scanteie dar nu ar veni benzina , galeria de evacuare cum pot sa o verific daca e buna ?
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Demontezi scutul galeriei și faci o inspecție vizuala. Te uiți după fisuri, prezoane rupte, scăpări de gaze. Mie din cauza unui prezon rupt îmi mergea foarte rău motorul la rece.
Chiar nu ai pe nimeni cu un Logan sa faci un schimb de piese ca sa identifici problema? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:40 |