Sunteti de acord cu buvinieta?
![]() ![]() ![]() |
Sunteti de acord cu buvinieta?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica ar trebui sa fiu de acord sa platesc pentru ca traversez centrul la sfarsit de saptamana?!?! No way man!!! Daca ar fi pentru dragii nostrii parlamentari ... cu draga inima... cu toate ca tot din buzunarasul nostru ar fi platita... eu zic ca si asa platim destule dari, iar ei se uita cu spatele catre omul de rand...
Numai bine si... WE WANT NO MORE TAXES!!! ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Sa dea numai burtosii care chiulesc de la Sedinte...
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pina acum avem 3 DA - vreun motiv pentru aceasta opinie ar fi interesant de aflat!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() La urma urmei si in centrul Londrei se circula cu taxa suplimentara , londonezii au spus ca s-au ales cu un primar comunist , a pus si taxe pe jeepuri , acolo li se spune ,, tractorase de Chelsea ". Dar nu ar fi mai bune niste bariere ca la Mamaia ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
E mult mai simplu sa pui o taxa decit sa rezolvi efectiv problema traficului prin centru (cred ca asta gindit Videanu cind i-a venit ideea cu buvinieta)
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E o prostie. PUNCT
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar n-ar trebui intai sa termine inelul central sau cum se cheama, ala de se inchide cu pasajul Basarab de care nici nu s-au apucat inca, inainte de a pune o asemenea taxa? Cand o sa fie alternativa, ok, dar cand n-ai ce face si ca sa ajungi dintr-un cartier in altul tre sa treci prin centru, nu mai e ok.
N-am votat inca ca e prima oara cand aud de chestia asta, dupa ce ma informez mai bine o sa votez, ca sa o fac in cunostinta de cauza. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La fel.
OFF TOPIC Ba ashu, ce pana mea, ai masina de citit gandurile, nu e prima data cand scrii inaintea mea exact ce vroiam si eu sa scriu! Hmm, very strange..the truth is out there... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Hi hi. All your base are belong to me.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
Bine ca nu-mi cere si taxa de confort, ca unii merg cu tramvaiul si eu cu masina. E penibil.
Iar cei care cred ca asa se va elibera traficul, or sa aiba o surpriza. Toata lumea isi va cumpara rahtul asta sinistru de buvineta si tot acolo se va ajunge. Avem taxe la intrarea in mamaia, acum o sa avem si in centrul Bucurestiului, avem taxa de iesire din orasul de resedinta, ce sa mai...suntem tari. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Poate cineva sa specifice ce se intelege prin "centrul Bucurestiului"? Sau eventual sa furnizeze un link unde este explicata intentia primariei si desemnat perimetrul respectiv...
Multumiri. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
RPV00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dari si taxe tot platim, dar nu se vede nici o schimbare, nimic nimic.
O sa platim taxa si ca locuim in Bucuresti. Dar asta stim noi sa facem, sa platim sa vorbim..... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005 / 07
- B-45-____
|
|
EEN |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 13 Jan 2006, 01:44) N-am votat inca ca e prima oara cand aud de chestia asta, dupa ce ma informez mai bine o sa votez, ca sa o fac in cunostinta de cauza. Deocamdata e numai prin ziare... Detaliile nu se dau: la fel ca in multe alte cazuri se lanseaza cite o bomba de asta prin presa fara prea multe detalii ca sa vada initiatorul care ar fi reactia publica. Ce pana mea: e mai ieftin decit sa comanzi o cercetare sociologica serioasa. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebuie sa mai puna o taxa, un fel de aparat , ca atunci cand te sui in masina sa platesti cate 10.000 de lei.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Ce vreti frate daca toti care dau cu ciocanul in marmura ajung primari isi i-au televizor se uita pe discovery si baga taxe ca la Londra
El stie sa bage taxe nu sa faca strazi doar este prieten cu marinaru' |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai lasati-o ca pana la urma o sa ne ceara taxa pentru ca avem tupeul sa respiram! Nu are limite nesimtirea ...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
asta cam asa este
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
110% nu!stiu ca e si in alte parti.dar nu se justifica la noi!asa sa mai umple niste buzunare!ffff suparat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
110% nu!stiu ca e si in alte parti.dar nu se justifica la noi!asa sa mai umple niste buzunare!ffff suparat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E clar . Inchidem si aici.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:19 |