Dacia DCab vs Lada Niva, pareri, sfaturi, ajutor.
![]() ![]() ![]() |
Dacia DCab vs Lada Niva, pareri, sfaturi, ajutor.
CHE |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
SI cam ce vrei sa faci cu ea?
Mergi mai mult in oras/ sosea/ off-road? Ce greutate ai de transportat? Ne dai prea putine date si vrei o opinie aviozata? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Faza cu consumul o stiam la Vechile Niva. Acuma au alt motor care am inteles ca ar fi mult mai economic. Du-te si studiaza-le datele
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lada este o optiune, au lucrat mult mai bine la ea, motorul asta nou de 1.7 injectie, nu mai consuma chiar atat de mult, undeva in jur de 10-11, in oras, iarna poate sa ajunga in 12. eu am una la birou, au cumparat-o acum 2 ani, si baiatul care o are este destul de multumit de ea. acum au inchis leasingul la ea, si vor sa o vanda. daca esti interesat, da-mi un mail la robert@graphic.ro si stam de vorba. parerea mea ca e o varianta mai buna decat papucul nostru.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai in principiu o voi folosi pentru drumuri la sfarsit de saptamana, in mare parte la munte.
Dar cu cat citesc mai mult pe net cu atat inclin spre Dacie. Totusi am inteles ca Chevrolet va lansa sau au lansat deja o Niva cu motor diesel. Stie cineva ceva? |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei off-road, ia Niva. Are console scurte, e mult mai scurta deci se strecoara mai bine. Daca vrei sa cari mai multe chestii, ia DCab pentru ca bena e mult mai mare decat portbagajul Nivei. Daca vrei sa duci 4 - 5 oameni odata in masina, n-o sa stea bine in nici una. Parerea mea: urca-te in amandoua, fa test drive cu amandoua si alege dupa.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
CHE |
![]()
|
mersi. Stiu ca sunt stresant dar stie cineva cat e o Niva TTI, sau si mai bine o niva-Chevie ?
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2008
150cp .... amandoua |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi si tu aici.
Exista si forum. Sunt cam vechi preturile, dar nu cred ca s-au marit mult. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Pe bune, sint atit de diferite masinile, incit pe mine ma mira alaturarea lor !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.566 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da un Logan diesel nu este bun ?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
Laur, sunt cele mai ieftine 4x4 de pe piata
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
oare e greu?
www.lada.ro uite si linkul cu preturi http://www.lada.ro/ofertalada.html browsereste singurel si vezi date tehnice, dotari tot ce poftesti. forum http://lada.masini.ro/forum/viewforum.php?f=83 poti sa ii pui gpl de catre dealer si te-ai scos. DOTARI OPTIONALE: Accesorii si tuning, aer conditionat, radiocasetofon, carlig remorcare, etc. Autoturismele pot fi echipate cu sistem de alimentare pe gaz (GPL) de catre firmele agreate de importator. This post has been edited by steph: 13 Jan 2006, 15:19 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiti care e treaba cu motorul de Lada 1.5l, 16V? Putere, consum... Ala de pe "sapuniera"
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poti sa iei si un aro 10 au destule modele de pasageri,marfa,combinate si la motoare ai ce s alegi.la niva e lipsa de spatiu
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:13 |