Lumini de bord
![]() ![]() ![]() |
Lumini de bord
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Daca desfaci bordul si scoti partea cu ceasurile vei remarca niste mufe de genul celor care alimenteaza cablajele de la luminile spate (semnalizatoare si frine). Prima mea tentativa ar fi sa misc mufele alea, eventual sa imprastii niste WD40 pe acolo. Te vei prinde imediat care e pinul care alimenteaza luminile de la bord si e mare sansa sa vezi face contact pe o portiune mica si aia acoperita de oxizi. Daca nu e asta va trebui sa urmaresti traseul pe care soseste curentul pina la pinul respectiv (sansele sint totusi pentru prima varianta).
Succes! |
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
taman de asta mi-era frica, sa desfac bordu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Bun, acuma nu mai tin minte daca chiar trebuie sa-l desfaci de tot. Poate ajunge sa demontezi masca aia de plastic de dupa vola (4 suruburi). In rest, daca o faci pentru prima data va trebui sa ai rabdare. Acum nu stiu daca mi-ar lua mai mult de o jumatate de ora dar cind am desfacut bordul prima data am pierdut un beculet pe undeva si mi-am petrecut citeva ore demontind si cautind becul. Tot nu l-am gasit :-(
|
-------------------- |
|
pasavelrbrt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-a mancat undeva sa "incerc" sa desfac bordul, vroiam sa vad ce leduri are,sa le schimb culoarea, sa modific ceasurile etc... am avut surpriza sa nu reusesc sa scot ceasurile...apoi ca si cum nu era dezamagirea de ajuns, am observat ca nu imi mai merg luminile de la bord(ceasuri+climatizare). toti martorii functioneaza....
|
--------------------
Renault
Clio III
2008 1.4 16V Dynamique
- AG 87 RBT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 08:24 |