zgarieturi Logan spalatorie automta
![]() ![]() ![]() |
zgarieturi Logan spalatorie automta
atehnic |
![]()
|
||
![]() membru meserias Group: Members Posts: 77 Joined: 19 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan Preferance
+ Kia cee'd
* 2005 // 2008
- CT 36 // 09 "Eu sunt un om pe niste scari..."
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
alta masina oare nu se zgarie?.... subiectul e de Diverse!!!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(atehnic @ 16 Jan 2006, 12:38) Am auzit multe pareri legate de faptul ca Loganul (si nu numai) se zgarie foarte usor in spalatoriile automate (in special cele de la Rompetrol). Eu n-am incercat niciodata metoda asta. Parerea voastra? Se poate afirma că vopseaua folosită la Logan, în special cea nemetalizată este mai sensibilă. În privința zgârieturilor în spălătoriile automate, ele pot fi provocate de periile instalației, perii care nu sunt curațate (curate) și conțin fel de fel de particule dure, care afectează vopseaua. Deci problema nu se pune "Logan-ul se zgârie ușor", și nici "spălătoriile automate nu sunt bune", ci atenție unde vă spălați mașina, ce spălătorie folosiți, pentru că "instrumentele" de spălare neîngrijite vă pot afecta vopseaua, la orice mașină. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Logan albastru marin, mizerabil in ultimul hal dupa vreo 1000 de kilometri (in decembrie cand pe aici a nins bine si drumurile "europene" erau negre de noroi). Am asteptat prima zi cu prognoza mai buna si la prima ora (cand mizeria era inmuiata de roua/bruma diminetii) am dus-o la OMV TopWash. Fara nici o spaga / bacsis, baiatul care se ocupa de operarea instalatiei a pus furtunul pe ea sa se inmoaie si mai bine. Cred ca asta e secretul (pe langa starea periilor).
Aveam ceva retineri inainte si tocmai de aceea am verificat-o foarte atent dupa spalare: nici o urma. Si mai vreau sa subliniez ca intr-adevar calitatea lasa de dorit, mie mi-au zgariat-o foarte urat cu o minge de fotbal murdara. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu e nici un secret...sau daca vreti sa credeti ca e un secret...singurul secret e ca e vopseaua proasta
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:17 |