Intrebare, Fico?
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, Fico?
My Berlina |
![]()
|
||
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu era Yugo?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Nu stiu exact, el a zis ca o chema Fico.
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu Tico?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
dongoloa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 September 05 ![]() |
Intra pe google la imagini, si gasesti atat Fiico, cat si Yugo, chiar foarte multe imagini.
|
--------------------
dacia logan
1.4 preferance
- MS-89-Dxx
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
dar de singura masina greceasca stie cineva ceva? Eu am cautat de-am innebunit pe net si n-am gasit. Nici nu mai stiu ce nume avea. Oricum straniu . Ceva gen "Jimmy". Era un fel de jeep willy, fara portiere, dar muult mai mic
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
E ca masina lu` Mr Bean
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nope, ala era un Mini Morris.
Care si-a gasitr sfarsitul calcata de un tanc, parca asa tin minte dintr-un episod. Fotografia de pe threadul asta e un Fiat 600 pare-mi-se (sau ceva copie dupa el). Haha, cu asta sa conduci prin Bucuresti... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Jan 2006, 20:54) Ceva gen "Jimmy". Suzuki Jimny s-a fabricat si in Grecia ? (poate) This post has been edited by anamana: 21 Jan 2006, 22:12 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Jan 2006, 21:54) dar de singura masina greceasca stie cineva ceva? Eu am cautat de-am innebunit pe net si n-am gasit. Nici nu mai stiu ce nume avea. Oricum straniu . Ceva gen "Jimmy". Era un fel de jeep willy, fara portiere, dar muult mai mic Am gasit o referinta intr-un fel de catalog romanesc publicat in 1983. Acolo apare o masina numita "Dim", de fapt un fiat 126 despre care scrie ca e de fabricatie greceasca. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut vreo doua in Atena, nu seamana cu Fiat 126. Aduce mai degraba cu trasnaile alea rusesti (ZAZ?) care au incalzire cu soba. Cred ca s-au produs candva intre 1955 si 1965 dupa cum arata, sau poate chiar imediat dupa razboi. Seamana cu Jeep-urile alea din serialul MASH, numai ca mult mai mici, si doar cu doua locuri.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:14 |