radiator spart?, calcar
![]() ![]() ![]() |
radiator spart?, calcar
Maff_77 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Problema comuna la SN. Nu trebuie sa busesti masina ca sa se fisureze radiatorul. Juma de litru la 2 luni nu e foarte mult, asa ca nu trebuie sa schimbi radiatorul...merge si asa
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
poxilina?
![]() |
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la 1/2 l la 2 luni iti trebuie "inlocuina";
adica schimba-l (cu unu de SLZ-a) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Maff_77 |
![]()
|
ok multumesc mult cam la ce pret e ala de slz?si tre sa mai modifici sau il pui pur si simplu?
|
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Maff_77 |
![]()
|
mii de multumiri dacieiclub.va multumim ca existati
|
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
SuntZmeu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 31 May 07 ![]() |
Am intrat si eu in clubul celor nevoiti sa schimbe radiatorul.Motivul.......s-a plictisit de viata si a decis ca ii mai trebuie o gaura pe care sa pufaie si el putin.am inceput cercetarile si m-am lovit de vechea problema......NU SE LIPESTE DOMNE.....de parca e facut din rahat nu din fier.bun....hai sa-l schimb.....dau fuga la magazin pe Mihai Bravu......radiator 245 lei.....bun....da iti mai trebuie si sistemul de prindere ca s-a modificat.bun.....hai sa iau si sistemul....50 ron.bun....cauta cucoana prin cutii pe acolo si imi da toate improvizatiile celor de la dacia pe care ei il numesc sistem de prindere.din prea multa atentie imi da cucoana suportii de prindere de sus amandoi pe aceeasi parte,3 saibe in loc de 4 si cateva suruburi lipsa.cu cadourile facute hai in service......ii zic la mecanic sa-l schimbe.....se chinuie 20 de min sa dea radiatorul spart jos si dupa se apuca de treaba, adica de compus puzle-ul pentru ca altfel nu se poate numii sistemul acela de prindere.....Atent la fiecare pas observ ca noul sistem se prinde in partea de sus in niste gauri de forma patrata si din curiozitate il intreb pe mecanic: domne dar gaurile acelea ce rol aveau din moment ce ele sunt prevazute inca din fabrica.Si se apuca baiatul sa-mi povesteasca istoria cum ca ele sunt mostenite de la vechea berlina....dupa ce termina montajul pun mana pe radiator si misc de el....se misca din toate oasele in noul sistem de prindere.imi aduc aminte de povestea auzita la magazin cum ca vechiul radiator s-a spart din cauza prinderilor prea rigide si ma gandesc eu logic.....daca era asta problema de ce oare s-a spart la un deget de ventilatorul de racire si nu s-a spart in dreptul prinderile....asta este cu 300 ron piese+ 90 ron manopera+60 ron antigel am mai adaugat inca o piesa noua pe masina mea.nu ca ar fi dus lipsa,ca in curand ajung sa schimb si suruburile de la roti si am o masina total noua
![]() ![]() |
--------------------
dacia
DSN
2001 clima 1,4MPI
- B 69 K T A
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Dacie , nene!
Bine ai venit in club.... ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Bine zis,bine ai venit!
Radiator 200 lei din Vitan,fara sistem de prindere,l-am legat cu soricei de plastic ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Welcome to my club. Eu cand zic ca dsn-urile astea sunt muci! No offence da javra mea nu e hingherita, e intretinuta si bibilita exact cum sunt batraneii. Mai am sa schimb si motoru si cutia si ma pot lauda ca am schimbat tot pe ea, vorba vine..Piesele sunt varza si foarte scumpe.
This post has been edited by Maskatu: 13 Sep 2010, 14:00 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:28 |