am un "abtibild " pe masina, este important, sau nu???
![]() ![]() ![]() |
am un "abtibild " pe masina, este important, sau nu???
catalin_tm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
inseamna romania,asta acu vreo 2o si ceva de ani!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
asta ma gandeam si eu ca inseamna. dar voiam sa stiu importanta ei. o pun inapoi pe masina, sau pot sa o pun in vitrina. adica e ceva(nici nu stiu cum sa ii zic) omlogat, un insemn omologat, sau o simpla piesa, in genul RO, de astazi, de prin piete???
|
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Daca nu ai ce face cu el, si vrei sa il dai jos, l-as infia eu si i-as asigura un camin iubitor. E pacat de el, e un semn de acum 20 de ani ce se punea pe primele Dacii(nu numai) si era omologul abzipildelor cu "Ro" de acum.
Repet, daca nu ai ce face cu el, ti-l iau eu! Valoarea e mai mult sentimentala. This post has been edited by mircea-daniel: 22 Jan 2006, 12:51 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Daca ai masina cu elemente cromate, si in mare parte originala si vrei sa o faci frumoasa, ii dai o vopsea faina, revitalizezi cele 3 culori si va arata faine zic eu. Eu un simbol al legendei Dacia. (e in loc de by Renault
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
catalin_tm |
![]()
|
aham. ok, am inteles. deci e destul de importanta. atunci... unde a stat pana acum, va sta si de acum incolo. multumesc pentru informatii.
eu zic ca m-ati lamurit. daca vreun moderator are treaba pe aici, il rog sa stearga topicul, sa nu ocupe spatiul degeaba. inca o data, multumesc |
--------------------
dacia
1300
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cu placere
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 12:05 |