Ulei peste tot
![]() ![]() ![]() |
Ulei peste tot
COSTIN_AVRAM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- ph02dyn
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ti-a zburat ceva
ia vezi daca mai ai joja ia vezi daca mai ai capac la ulei (ala de pe capacul de tacheti) ia vezi (cel mai probabil) daca nu ti-a zburat furtunul dintre capacul de la tacheti si carburator (si daca ti-a zburat ala, inseamna ca ai si un dop de gheata pe undeva) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
COSTIN_AVRAM |
![]()
|
Furtunul la locul lui , capacul la locul lui , joja la locul ei dar un pic ridicata.
De la ea sa fie ? |
--------------------
dacia
break
- ph02dyn
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
daca e pe partea DREAPTA nu-i de la joja ca joja e pe stanga...
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
COSTIN_AVRAM |
![]()
|
Scuze , greseala mea . pe stanga e moscoleala
|
--------------------
dacia
break
- ph02dyn
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
E clar. Joja.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
COSTIN_AVRAM |
![]()
|
Ce pot face ca "minunea" sa nu se repete ? Alta joja ? Schimbat uleiul ?
|
--------------------
dacia
break
- ph02dyn
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Atunci e de la joja... s-ar putea ca problema sa fie mai nasoala... scapari de gaze in carterul inferior (baia de ulei) pe langa segmenti => uzura mare a segmentilor... dar sa speram ca n-a fost fixata bine in locas... urmareste atent fenomenul...
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ti-au inghetat "mucii" (da o cautare cu "muci in carburator" ca sa te lamuresti) si a crescut presiunea gazelor si ti-a aruncat joja. Simplu, nu ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
asa e.au inghetat "mucii".am patit si eu si mi-e mi-a aruncat pe la joja:D
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
mihibod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 2 March 06 ![]() |
QUOTE(COSTIN_AVRAM @ 23 Jan 2006, 12:39) Am o problema . Cand am ajuns de dimineata la serviciu , tot compartimentul motor al Daciei 1310 era plin de ulei : pe delcou , pe baterie , pe capota peste tot in partea dreapta . Mentionez ca nu am avut probleme de functionare . Aveti idee ce poate fi ? si pe unde a iesit atat ulei ? Uleiul a iesit pe la joja!! Problema principala e motivul si anume ti s-a creat presiune in baia de ulei.Asta se intimpla in situatia in care este obturat "epuraturul de gaze".Scoate furtunul care iese din capacul culbutorilor si intra in teul de la carburator si vezi daca ies gazele usor. |
--------------------
dacia
1400 sport
- sv 02 jbx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:04 |