Ce credeti despre noul club RENAULT?, Intrebare...
![]() ![]() ![]() |
Ce credeti despre noul club RENAULT?, Intrebare...
meganebicorp |
![]() ![]()
|
||
Group: Banned Posts: 0 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Velsatis
- IS - 05 - EEN
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca are doar trei useri, ca ceilalti sunt pe www.reno.ro
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
meganebicorp |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 23 January 06 ![]() |
Eu sunt membru
![]() ![]() Adica merita sa incerci This post has been edited by meganebicorp: 23 Jan 2006, 13:37 |
--------------------
Renault
Velsatis
- IS - 05 - EEN
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
@meganebicorp: ahhhh nu si aici . 3 zile de moderator preview . pace
edit : mutat la stiri. edit la edit : p[entru ca userul nu a priceput si a postat mai repede decat mine inca 3 subiecte identice , ia ban . This post has been edited by GeorgeB: 23 Jan 2006, 13:44 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai sa fie...
Treaba e din iasi, tu din iasi... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Asteptam si The Real e-Dacia-e-club... cu cei care au foat banati, warnati, suparati, iar admin va fi mirificul Mirica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ala e deja... din Ploiesti
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
@meganebicorb:
uno: Mi-ati inrosit ochii cu galbenul ala taliban (adica fundamentalist, adica dur, adica fara mila). Mi-au trebuit ochelari de soare, serios, ca sa citesc acolo. due: "Deci" mai baieti, "deci" daca tot v-ati strans trei-"deci"douazeci pe acolo, "deci" puneti si voi mana pe o carte "deci" de "linba" si "linteratura" romana sau ceva de genul asta, "deci" orice carte vreti voi, "deci" la alegere si "deci" pe urma va mai astept cu progrese, "nui asa?? Nui asa??" ...ca sa sparie si cotofana din podul casei si mai multe nu... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
N-ui asa, N-ui asa.... Ie mai rau...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
deci , da ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E jaleeeeee, plinge tot renou dupa iei
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
deci meganebicorp asta e un fel de RenoWRC
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(meganebicorp @ 23 Jan 2006, 13:31) Parerea mea e ca ala nu e Club Renault ci e Club Megane si Clio. Adica: bâjti! P.S.: Ma , asta nu-i plavanu' ala de copia articole de peste tot si se dadea mare scula pe bascula cu site-ul lui care concura lista cu panegirice de la Bellu? Adica automotor moloz la tava sau cum l-o fi chemind |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
si acum nu mai e bolnav dupa a3 ci dupa reno ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci, este undeva in stanga un chestionar. Da nu exista ce vreau eu sa votez.
La sectiunea download: ce imi trebuie mie PHP-Nuke sau Deamon Tools la masina ? bagati si voi un Dialogys, ceva acolo ca sa atrageti userii. Sa zica lumea ca sunteti cool. This post has been edited by IRONICK: 23 Jan 2006, 16:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Eu am impresia ca (,) "clubul" apartine dealerului Renault din Iasi, Bras pe numele lui. Amin !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(laur @ 23 Jan 2006, 15:44) aaaa....da! acum e mult mai bine. Deci retrag toate cele spuse, deci baieti, deci nu mai puneti mana pe cartea aia, deci e ok asa. http://www.e-clubrenault.ro/modules.php?na...5eedfb115f74f9d (ca poate nu stiati la ce ma refer, "nui asa?") L.E.: mai mergea un "deci", deci l-am adaugat acum, deci scuze. This post has been edited by Lolek: 23 Jan 2006, 15:52 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
deci... deci.... deci...
cred ca, deci, pot, deci, sa, deci, postez, deci, si, deci, eu, deci, acolo, deci ... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asta nu e stire, e reclama
si restul de posturi....caterinca! La Cafenea cu el |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Astept cu nerabdare "therealdaciaclub.ro" hosted by Mares Cosmin si moderat de Alex Mirica
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aveti memoria scurta!
Din fericire nu a "prins"... chiar nu tineti minte mesajul de adio??? Din pacate a fost sters, la fel ca majoritatea perlelor.... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 23 Jan 2006, 17:07) Aveti memoria scurta! Din fericire nu a "prins"... chiar nu tineti minte mesajul de adio??? Din pacate a fost sters, la fel ca majoritatea perlelor.... ![]() asta e cel mai tare forum pe care l-am vazut in viata mea ! dacia 1300 - New Forum - Probleme tehnice - Subiecte 0 - Mesaje 0 Total utilizatori inregistrati - 38 sa inteleg ca sint 38 de posesori de dacia 1300 care nu au nici un fel de problema cu masinile lor si stau si se uita unii la altii, fara sa zica nimic ???? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ei, acum va aprea si daciaclub.home.ro
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Are dreptate Illusi0n. Prea apar multi [autocenzurat], [autocenzurat] care [autocenzurat], si [autocenzurat] pe forumul asta, asa ca ar fi frumos sa aiba un loc de refulare in care sa poata fi trimisi... Eu as fi dispus sa le dau si posturile mele contorizate (adica care nu au fost la cafenea, apropo, o fi fost vreunul?) numai sa plece!
This post has been edited by paul_damian: 29 Jan 2006, 22:34 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:27 |