Problema Logan 1.4
![]() ![]() ![]() |
Problema Logan 1.4
addiy13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 August 21 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007,1.4 mpi
- -
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Deci face numai la cald? La cum ai explicat, faptul ca nu vrea mai mult de 2500 rpm ar indica catalizator infundat. Totusi mi se pare ciudat faptul ca e in functie de temperatura exterioara.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Eu as verifica bobina de inductie sa nu fie crapata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
are cumva si gpl masina? Suna a probmema de senzor de temperatura aer admisie sau amestec bogat , dar tot trebuie un diagnostic cu tester.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Sigur motorul este de vina? Verifica daca rotile sunt infranate (jante foarte fierbinti) atunci cand merge greu si e foarte cald afara. Un lichid de frana vechi , cu punct de fierbere scazut, va infrana rotile pe canicula. Asa am patit eu, dimineata pe racoare masina zburda, la pranz abia mai tragea.Rezolvarea a fost simpla,inlocuirea intregului lichid de frana( al meu avea atunci 8 ani vechime).
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
addiy13 |
![]()
|
Face doar cand e foarte cald afara si daca am si greutate in ea,bobina verificata si nu e crapata,la lichidul de frana chiar nu m-am gandit,nu stiu cand e schimbat ultima data,am pus pe ea o interfata si are o eroare P0303 powertrain cylinder 3 misfire detected.
Masina nu are gpl. This post has been edited by addiy13: 23 Aug 2021, 12:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2007,1.4 mpi
- -
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Rateul acela de pe pistonul 3 din diagnoza se poate datora fie bobinei, fie fisei (daca zici ca ai schimbat bujiile)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
addiy13 |
![]()
|
Da,am schimbat bujiile,o sa schimb si fisele si bobina,daca e din ele interesant e de ce face asa doar cand e foarte cald,asta daca e de acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007,1.4 mpi
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:51 |