Dacia 2021 în top fiabilitate
![]() ![]() ![]() |
Dacia 2021 în top fiabilitate
stolniceanulucian |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Sunt fiabile pentru ca sunt simple, Dacia inca mai foloseste punte pe spate si nu suspensie independenta, tamburi la frana spate, faruri tip halogen etc. Daca este sa primeasca ceva "nou" este pe motiv ca tehnologia respectiva este depasita si costurile de fabricatie sunt scazute.
Sunt multi care se vor orienta (pentru o masina noua) dupa noul Sandero si noul Jogger, mai ales ca lumea (general vorbind) este in criza, acum sa speram ca motorizarile vor face fata, motor de 1L pe Jogger mi se pare o gluma pentru o masina de 7 persoane. Ar mai trebui si o cutie automata, si astfel si-ar asigura un loc bun in vanzari. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Nu am stiut de acest clasament, dar cu masina din semnatura in mai bine de patru ani nu am avut vreo problema tehnica, doar reviziile uzuale (filtre, ulei) altceva nu am schimbat la ea (pana si stergatoarele sunt cele de prim-montaj). Multumit de dotari, comportament (poate cu un mic minus pentru stabilitate), Easy-R, etc. si desigur pret (chiar daca nu a fost un factor determinat), plus ca si pentru mine a contat ca a fost produsa in Romania.
Drumuri bune si multi km fara probleme tuturor! PS: Ah da, scuze, am uitat sa mentionez ca totusi am schimbat becurile faza scurta (de vina ori becurile, ori incarcarea pilotata, ori…oricum nu imi bat capul sa gasesc cauza, le-am inlocuit si cu asta-basta). |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu sper sa nu mai rugineasca ca generația 1.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Eu nu prea am vazut Loganuri 2 ruginite |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Confirm acest lucru pentru masina din semnatura, deocamdata se "prezinta" bine si la "capitolul" acesta. Me happy!
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.358 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:59 |