SLZ mea a decedat
![]() ![]() ![]() |
SLZ mea a decedat
Razu_ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Verifica siguranta (sigurantele) ce raspund de UCE decodor. Nu stiu la SLZ cum e, dar la DSN sunt 2 sigurante: una pe bucsa antidemaraj si UCE decodor (comanda inchidere centralizata) si una pe UCE decodor, UCE antiintruziune, alimentare tablou bord.
Deci, verifica toate sigurantele. PS. daca ma uit eu in cartea DSN-ului..vad ca mai e o siguranta (cea de accesorii) ce tine printre altele (ceas, bricheta) si LED-ul ala de la antidemaraj plus UCE antiintruziune (ma rog, la cei cu DSN Clima...) Mai aveau putin si puneau ceva din UCE asta si pe sigurantele de faruri ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca cumva inainte sa se intimple episodul asta, auzeai niste zgomote/scartaituri din zona bordului, vezi ca ti se misca parbrizul iar UCE a luat apa. Suna la 0248 500500 si spune-le ce ai patit. Vor veni sa-ti rezolve masina, fara sa te coste nimic
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Eu zic sa verifici sigurantzele inainte. Mie mi s-au ars 3 (trei) dintr-un foc zilele astea: stergatoare, plafoniera, geamuri electrice...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
carstos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 16 February 05 ![]() |
Stai linistit. Nu e absolut nimic grav. Cunosc problema. Cablul care da masa masinii (-) nu face perfect contact. Si mi se pare ca mai e unul langa el. Astea controleaza toata instalatia electrica, injectie, ... deci nu mai merge nimic. In partea stanga pe undeva pe sub baterie. Baga-te putin sub ea si strange bine ce gasesti surub. Si o sa mearga sigur.
Si sa nu se mai sperie oamenii degeaba. PS: Probabil, dar poate nu ai observat, inainte sa moara definitiv o luau ceasurile de bord razna. Asta era un semn ca nu mai face contact cum trebuie. |
--------------------
Solenza
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
carstos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 16 February 05 ![]() |
Da, ai dreptate. Nu am fost atent. Macar sa stie lumea ca dracu nu e asa negru cum pare si nu exista probleme asa mari. Asta e parerea mea.
|
--------------------
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:28 |