Luneta spate, Ingeata pe interior
![]() ![]() ![]() |
Luneta spate, Ingeata pe interior
charly |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(charly @ 25 Jan 2006, 21:14) Buna. Nu stiu daca e o problema reala sau e de la frigul din ultimele zile, dar gasesc luneta spate inghetata pe interior. Suprafata nu e foarte mare, e cam 10cm de la baza in sus. E normal? Sau mai bine zis poate fi o problema tehnica? Și ăia 10 cm sunt egali pe toată lățimea de jos a lunetei? Sau doar o zonă limitată? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Da, sunt dintr-un capat intr-altul, ca o fashie.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca este pe zona inferioara unde condensul nu este eliminat suficient de matricea de dezaburire.
Si cum condensul nu este altceva decat ... apa, cum ea ramane acolo peste noapte... Nu-i asa ca zona este pana in prima linie de la dezaburire? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
charly |
![]()
|
Asa e.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si eu patesc la fel, dar nu m-am alarmat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
si oare nu se poata intampla la fel la orice masina?... o fi inghetarea condensului un fenomen specific Loganului?...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
se muta la Diverse! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
chiciuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 May 05 ![]() |
folosesti cumva recircularea aerului ?
|
--------------------
n-am
n-am
- n-am
|
|
charly |
![]()
|
Nu folosesc niciodata recircularea aerului. Am mai vazut azi un logan care avea luneta inghetata ca si la al meu si m-am linistit.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 00:40 |