Testl lui Einstein, :)
![]() ![]() ![]() |
Testl lui Einstein, :)
balamuc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
balamuc, daca spargi o parola de 62 de caractere nu esti chiar prost! Ori esti destul de inteligent, ori esti rabdator si perseverent.
Parerea mea.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
haide mai, ca asta e un "amuzament matematic" vechi rau si ma indoiesc ca e a lu' Einstein... mie mi l-a zis taica-meu cand eram in ciclul I.
Si ma indoiesc de chestia cu 98%... poate daca incluzi si x% care nu stiu sa citeasca, Y% copii mici, Z% batrani ramoliti samd. Altfel, testele de genul asta sunt chiar simple, tre' sa faci un tabel si iti iese direct, nu e ceva super-inteligent in ele. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 26 Jan 2006, 14:16 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Not again...
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.663 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Rezolvasem treba cu aranjatul oamenilor, caselor, bauturilor etc in 30 de minute din ora de mate in clasa a 11-a . Ceva mai greu nu ai?
Si inainte de mistouri, porecla "einstein " o am din clasa a 9-a. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.663 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e ca am un IQ de 132, ceea ce ma plaseaza in primii 2% din populatie. Adica sunt bun de membru MENSA. Nu ca ma laud sau ceva de genul asta....................
This post has been edited by einstein1984: 27 Jan 2006, 11:43 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Jan 2006, 17:27) Nici io nu spun... da' zic: in locu' tau io m-as lauda (sa mor de te-os minti) cu chestia asta cu IQ-ul, ca sa moara de oftica toti care m-ar supara pe forum pe-acilea. Zău! P.S: Da' de ce zici "culmea" la inceput... nici tie nu-ti prea vine sa crezi? This post has been edited by Smudo: 26 Jan 2006, 17:51 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Jan 2006, 17:27) Adica sunt bun de membru MENSA. O, salut colega! Si eu sunt membru Mensa. In fiecare zi, de luni pana vineri, timp de ~1/2 ore. ![]() PS Asa se numeste cantina la nemti. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Zic culmea ca referinta la postul de mai sus, cu Nostradamus.
Mensa = http://www.mensa.org/ |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
QUOTE(vv @ 26 Jan 2006, 13:49) haide mai, ca asta e un "amuzament matematic" vechi rau si ma indoiesc ca e a lu' Einstein... mie mi l-a zis taica-meu cand eram in ciclul I. Si ma indoiesc de chestia cu 98%... poate daca incluzi si x% care nu stiu sa citeasca, Y% copii mici, Z% batrani ramoliti samd. Altfel, testele de genul asta sunt chiar simple, tre' sa faci un tabel si iti iese direct, nu e ceva super-inteligent in ele. Este un test facut de Einstein, insa treaba cu 98% e o scormoneala a celui care l-a redactat si pus pe net. Si nu am zis ca e ceva foarte greu ca sa bag lumea in ceata. E interesant doar ![]() @Marty: eu nu ma consider un om destept. Sunt probabil perseverent si am rabdare multa. Asta am dovedit pana acuma. Singura mea pretentie de la mine e sa scot cat mai mult posibil. balamuc This post has been edited by balamuc: 26 Jan 2006, 20:07 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
einstein1984 |
![]()
|
Am o carte cu 300 de pagini de exercitii din astea pentru neuron. Majoritatea mult mai grele decat asta. Dar nu am scaner...................
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Iote aci problema si rezolvarea mura-n gura detaliata. Nu mi-a luat prea mult timp dar nici nu ma dau in vant dupa probleme d-astea. L-am facut la o ambitie sa vad daca ma duce bibilica dar nu e cine stie ce. Oricum, trebuie sa va plictisiti rau ca sa cititi tot ce am scris eu.
Edit later: n-a mers fisierul atasat asa ca am stat sa le si aranjez sub forma de TXT. CODE Aceasta problema a fost conceputa in secolul trecut de A . Einstein ,care a afirmat ca 98% din populatia globului este incapabila sa o rezolve . Exista 5 case de culori diferite . In fiecare casa locuieste o persoana de alta nationalitate. Fiecare persoana bea un altfel de tip de bautura , fumeaza alta marca de tigari si are alt animal de casa . Sa se stabileasca cui ii apartine PESTISORUL DIN ACVARIU avand in vedere ca : 1. - britanicul locuieste in casa rosie; 2. - suedezul are un caine; 3. - danezul bea ceai; 4. - casa verde se afla in stanga casei albe; 5. - locatarul casei verzi bea cafea; 6. - persoana care fumeaza Pall Mall are o pasare; 7. - locatarul care locuieste in casa din mijloc bea lapte; 8. - proprietarul casei galbene fumeaza Dunhill; 9. - norvegianul locuieste in prima casa; 10. - fumatorul de Marlboro sta langa cel care are o pisica; 11. - cel care are un cal locuieste langa cel care fumeaza Dunhill; 12. - fumatorul de Winfield bea bere; 13. - norvegianul locuieste langa casa albastra; 14. - germanul fumeaza Rothmans; 15. - fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa . REZOLVARE (facuta de mine): - din 9 rezulta ca norvegianul sta in prima casa; - din 13 rezulta ca casa albastra este a doua; - din 4, 5 si 7 rezulta ca: casa verde nu e in mijloc deoarece locatarul bea cafea si nu lapte (5 si 7); casa verde nu e prima (deoarece a doua ar trebui sa fie alba cf. 4 dar ea e albastra cf. 13); rezulta faptul ca, casa verde este obligatoriu a patra iar cea alba a cincea (cf. 4). - pana acum ordinea culorii caselor este: NECUNOSCUT ALBASTRA NECUNOSCUT VERDE ALBA conform 9 si 1 rezulta ca casa a treia este rosie iar prima galbena deoarece daca prima casa ar fi rosie ar rezulta ca britanicul locuieste acolo ceea ce nu este adevarat cf. 9; - rezulta ca ordinea finala a culorii caselor este: GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA - din 9 rezulta ca norvegianul e in prima casa; - din 1 rezulta ca britanicul sta in casa din mijloc; - din 8 rezulta ca norvegianul fumeaza Dunhill; - din 11 rezulta ca la casa albastra este un cal; GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA Norvegian ? Britanic ? ? ? ? lapte cafea ? Dunhill ? ? ? ? ? cal ? ? ? - din 3, 5 si 7 rezulta ca danezul nu sta in casa a patra (deoarece nu bea cafea); PRESUPUN ca sta in casa a 5-a; - din 12 rezulta ca suedezul bea bere si fumeaza Winfield (deoarece 14 germanul fumeaza Rothmans, norvegianul fumeaza Duhhill 8, britanicul bea lapte 1,7 iar danezul bea ceai 3); GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA Norvegian Suedez Britanic ? Danez ? bere lapte cafea ceai Dunhill Winfield ? ? ? ? cal/caine ? ? ? - rezulta din cele de mai sus ca suedezul sta in a doua casa; dar din 2 rezulta ca suedezul are un caine iar din 11 ca are un cal; Rezulta ca presupunerea facuta este falsa iar danezul nu sta in casa a 5-a; - rezulta ca danezul sta sigur in casa a 2-a; - din 5 rezulta ca suedezul nu poate sta in casa a patra si atunci sigur sta in a cincea casa. In casa a patra sigur sta germanul; - din 14 rezulta ca germanul fumeaza Rothmans; GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA Norvegian Danez Britanic German Suedez ? ceai lapte cafea bere Dunhill ? ? Rothmans Winfield ? cal ? ? caine - deoarece danezul bea ceai, britanicul lapte, germanul cafea si suedezul bere rezulta ca norvegianul bea apa; GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA Norvegian Danez Britanic German Suedez apa ceai lapte cafea bere Dunhill ? ? Rothmans Winfield ? cal ? ? caine - din 15 rezulta ca danezul fumeaza Marlboro; rezulta logic ca britanicul fumeaza Pall Mall; - din 6 rezulta ca britanicul are o pasare; - din 10 rezulta ca norvegianul are o pisica; GALBENA ALBASTRA ROSIE VERDE ALBA Norvegian Danez Britanic German Suedez apa ceai lapte cafea bere Dunhill Marlboro Pall Mall Rothmans Winfield pisica cal pasare ? caine rezulta logic ca pestisorul din acvariu apartine germanului. Simplu, nu ? This post has been edited by Petea: 26 Jan 2006, 23:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
aikido |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 January 06 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Jan 2006, 18:27) Culmea e ca am un IQ de 132, cea ce ma plaseaza in primii 2% din populatie. Adica sunt bun de membru MENSA. Nu ca ma laud sau ceva de genul asta.................... Aaaaaa....acu' chiar ca sunt curios: cum ai ajuns la concluzia ca ai un IQ de 132? Cumva din cartea de 300 de pagini cu teste psiho? Dar daca apare un einstein 1985?...aaaa....1985>1984 rezulta einstein 1985=IQ 133? Sorry, nu vreau sa fiu ironic, dar IQ-ul se testeaza in anumite conditii iar singurul laborator de incredere e in RO la.....ghici?.... SIE! ![]() Si testarea dureaza cateva....saptamani. Iarna nu-i ca vara... |
--------------------
logan
Ambition
2006
- B 48 COOL Sunt prea bun ca sa fiu light!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Treaba e ca am facut un test Raven (ca alea de le faci la recrutare)cu 120 de intrebari si asta a fost rezultatul. Si la nici un alt test nu am luat mai putin de 128 sau mai mult de 135. E drept ca o parte din teste erau in engleza.
Si 1984 e un an, nu un calificativ, nota sau altceva. This post has been edited by einstein1984: 27 Jan 2006, 11:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Tu esti responsabilul cu recrutarile?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
einstein , pana acum ai intalnit altul mai destept ca tine ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pei sunt doar vreo 120.000.000 mai destepti ca el !
This post has been edited by cosmin_m: 27 Jan 2006, 13:18 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Macar inca unul sa fie in romania
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si modestia este principala lui calitate .....
![]() @petea ... (adica cel care a dat rezolvarea) Exact asa ma gandeam si eu....... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Am intalnit cel putin UNA mai desteapta ca mine. Si nu inteleg de ce va atacati. Un IQ de 130 chiar nu e atat de deosebit. Daca ziceam peste 180 (parca atat era maximul masurabil) mai intelegeam. Daca intrati pe site-ul MENSA , veti vedea ca au printre mermbrii neurochirurgi sau camionagii, scolari sau doctori.
Modestia nu a adus nimanui nimic in viata (sau in orice caz nimic cuantificabil). Oricum testul asta l-am vazut rezolvat de un tip unanim recunoscut ca prost. This post has been edited by einstein1984: 27 Jan 2006, 16:33 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Pentru unul din cei 2% pricepi cam greu subtilitatile. Io daca-as avea un IQ ca al tau, care dupa spusele proprii nu e asa deosebit, m-as intreba de ce sunt totusi singurul care simte nevoia sa-si faca reclama precum gaina dupa ce se oua.
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mai cosmin, si eu m-am gandit la fel, da' m-am abtinut sa pun intrebarea. Ca poate daca aveam un IQ la fel de mare ca al lui, stiam si raspunsul..
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Vezi?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:09 |