nu mai intra caldura
![]() ![]() ![]() |
nu mai intra caldura
fratila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 cli Break
- VL-03-KFS
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in treapta a 4 se aude cum ca lucreaza ventilatorul sau nu?
cu siguranta da un search si o sa gasesti schita panoului de sg. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Cata incredere ai in mecanicul respectiv? Probabil ca a mai "imprumutat" ceva de pe sub bord cat timp ai fost tu plecat. La bordul CN voletii sunt actionati de vid. Posibil sa-ti fi scos ceva furtune de la voleti.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
crocodil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 November 05 ![]() |
incearca sa nu dea aerul pe jos sa fi ramas blocat pistonul care actioneaza clapeta de distribire a aerului ,este undeva in stinga cam in dreptulscrumierei ,cu putina tavaleala prin masina o gasesti (dai si tu cu pipaiala ),ca vb aiai unde se duce aerul ala ,pe unde iese daca merge aeroterma ,electricianul tau o fi atins ceva pe acolo ca cam pe acolo e si butonul de avarie !
|
--------------------
DACIA
CLi
- b-22-dac
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La voi cum da caldura la picioare ? Ca la mine abia simt.. cand ii frig afara si fac un drum mai lung imi ingheata picioarele.. de bordul CN4 vb si eu
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E bine ca simti ceva, la mine nu baga deloc pe la picioare, decat frontal si la parbriz
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:38 |