Directie
![]() ![]() ![]() |
Directie
snick08 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
MITSUBISHI
LANCER
2008 2.0 DI-D
- B -- ---
|
|||
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
sincer,asta-mi mai lipsea!!!e interesant ce ti s-a intamplat.a fost o singura data sau s-a repetat?
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am inteles nimic. Poti sa faci un desen?
Daca tu spui ca esti in marsarier si dupa ce rotesti volanul masina o ia inainte, bag sama ca problema e de la cutia de viteze nu de la directie. ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
Cum, cum? Ia mai zi o data.
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nici eu n-am inteles; cred ca vrea sa spuna ca a ritit rotile dr dar masina a mers drept; a mai luat odata dr si abia atunci masina a luat-o dr; cum s-ar zice dai de volan degeaba
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
N - am vazut asa niciodata in conditii normale.
Singurele situatii in care am vazut aspecte de genul asta au fost la modul urmator: foarte alunecos pe jos (sau inghtetat), rotile intr - un sant ceva si atunci masina nu o lua in directia respectiva nu pentru ca nu virasera rotile, ci pentru ca alunecau pur si simplu. Dar sa rotesti de volan la maxim si sa ramana rotile drepte n-am vazut vreodata.... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da interesant ,avand in vedere ca DSN are tractiune fata si doar 75 de cai teoretic este de domeniul lui Mulder si Scully ce se intampla la tine !
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B-40-LBC Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
Grassu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 February 06 ![]() |
QUOTE(snick08 @ 27 Jan 2006, 18:47) I s-a intamplat cuiva sa dea cu spatele, sa opreasca, sa roteasca de volan (sa se roteasca foarte usor volanul), sa incerci sa pleci sa observi ca masina o ia tot inainte (in loc de dreapta complet), sa mai iei inca o data dreapta complet si sa vezi ca a mers...? Mi s-a intamplat azi si m-am cam speriat un pic. Iar coloana de directie am schimbato acum nici 1000km. Any ideas??? ceea ce spui tu este f ciudat. exista insa o explicatie. asa cum te ai exprimat tu, am dedus ca desi ai rasucit volanul rotile nu au virat deloc, sau aproape deloc. aceasta manifestare poate apare numai daca pinionul de pe coloana volanului nu antreneaza cremaliera. cremaliera este presata pe pinion prin intermediul unui tachet cu arc si a unui surub de reglaj. daca s a intamplat ceea ce spui tu inseamna ca aveai jocuri f mari in caseta. se aud zgomote in caseta atunci cand virezi? cand ai schimabat coloana volanului, cei care au schimbat o au umblat si la caseta de directie. aceasta are un reglaj (surubul de care pomeneam mai devreme) care daca nu este f bine facut, sau daca surubul nu este blocat in urma reglajului, poate duce la un simptom de genul celui mentionat de tine. respectele mele |
--------------------
dacia
1410
- B-42-ZEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:18 |