ulei gri?
![]() ![]() ![]() |
ulei gri?
ac2004 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998 ,,Asculta-i pe toti si rezervati hotarirea"
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
frig puternic...s-a facut condens mult si a devenit gri...singura explicatie
|
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Garnitura de chiulasa dusa ar mai fi o explicatie. Motorul se incalzeste mai repede/mai tare decat de obicei?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ac2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
Totul e normal si temperatura si nivelul antigelului si presiunea numai ca uleiul e gri si mi se pare ca e cam subtire.
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
|
|
ac2004 |
![]()
|
Ar mai fi ceva. Dupa cunostintele mele cind intra apa (la antigel nu stiu
![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alb ca laptele nu se face. Tot un gri e si e ca o alifie............
Posibil sa fie de la condens daca antigel nu se pierde si temperetura nu creste. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ac2004 |
![]()
|
Deci il schimb sau mai merg cu el asa?
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cu el asa !!!
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pana la moarte !!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot legat de culoarea GRI....Azi am constatat ca imi curge lichid de frana intre pompa de frana si servofrana...problema este ca nu era practic lichidul cum este el.... era o pasta de culoare GRI
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 28 Jan 2006, 21:51 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
fratilor!uleiui are aditiv pe baza de MOs2 si este normala culoare!deci e ff bine chiar.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:36 |