Joc interesant cu si despre gravitatie
![]() ![]() ![]() |
Joc interesant cu si despre gravitatie
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io-l termenai pe ala din primul link, cu scor de 78109. Fură nasoale nivelele 24 si 25.
EDIT: de mare belea jocu' din linku' al doilea. Deja la al doilea nivel reusii sa pun piatra aia pe orbita. Zisa ceva de genul: you made it on an orbite, which isn't a bad thing. If you want to continue click anywhere on the screen. Sau cam asa ceva. Planeta aia arata deja ca Saturnul acuma, se invirtii piatra aia de-o aruncai io de se zapaci de tot de cap. (stiu, stiu ca-i mare gradina ![]() This post has been edited by Smudo: 29 Jan 2006, 00:21 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..uite cu ce pierd eu vremea acum. Mai joc cand vind e la scoala ca deja e prea tariziu..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
78775. La ultimele nivele trebuie sa dai cu bolta ca sa zic asa.
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 14:22 |