Burduf caseta de directie
![]() ![]() ![]() |
Burduf caseta de directie
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Burduful se schimba, doar ca trebuie sa-ti demonteze bieleta de directie de pe partea cu pricina, si deci sa-ti regleze apoi directia. Daca nu ai joc in directie, caseta nu are nimic, iar daca sunt doar urme usoare de rugina, nu cred sa fie probleme. Unsoarea nu e scursa, e aproape inexistenta de le inceput. In acel burduf nu e pusa unsoare, doar cremaliera e un pic unsa, dar cu mare zgarcenie.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu te referi la ce vezi pe la motor , pe langa peretele dintre motor si climatizare ? Am vazut si eu o protectie de caiciuc , dar am observat ca nu sta bine prinsa . La voi cum sta , ca la mine are vre-o 3 urechi de cauciuc , dar nu stiu cum sa le fixez ?!? Eu nu am observat vaselina sau alte chestii !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 3 Feb 2006, 21:37) Tu te referi la ce vezi pe la motor , pe langa peretele dintre motor si climatizare ? Am vazut si eu o protectie de caiciuc , dar am observat ca nu sta bine prinsa . La voi cum sta , ca la mine are vre-o 3 urechi de cauciuc , dar nu stiu cum sa le fixez ?!? Eu nu am observat vaselina sau alte chestii ! Aia e garnitura care e pe axul volanului, si practic izoleaza compartimentul motot de habitaclu. Sta cam aiurea, ar fi fost frumos sa izoleze zona in care e prins axul volanului de axul casetei, dar oricum, caseta are simering, nu intra apa in ea pe acolo. Iar de izolat izoleaza bine interiorul masinii de compartimentul motor, nu ai de ce sa iti faci griji. Eu am asezat-o singur dupa ce am schimbat in service o caseta de directie, mecanicii au omis acest amanunt. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:47 |