Problema adblue, Adblue fault probleme
![]() ![]() ![]() |
Problema adblue, Adblue fault probleme
geoga213 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 January 23 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2019 k9k872
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.375 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E o problema electrica undeva, dar mi se pare interesant ca ad blue ti se pare problema si nu martorii de ABS si ESP. Mergi la o diagnoza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
geoga213 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 January 23 ![]() |
Pai se aprind în același timp cu cel de adblue și bănuiesc ca intra într-un fel de limp, nu am idee. De asta am întrebat aici, poate știe cineva care ar putea fi problema cu adblue-ul
|
--------------------
Dacia
Logan
2019 k9k872
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Salut,
Referitor la "De asta am intrebat aici ..." vezi si punctul 2B din Regulament: QUOTE B. Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat Aici este sectiunea Duster, din cate ai scris tu ai Logan, puteai sa postezi in sectiunea "Probleme tehnice -Dacia Logan" Apoi nu era nevoie sa deschizi topic nou (daca tot ei facut-o aici), puteai sa postezi in cele existente, unde gaseai si alte experiente, discutii si informatii, vezi ex si postul #7 dar nu numai de aici (doar cateva topice mai jos): https://www.daciaclub.ro/Probleme-grave-Dus...u-t321758.html# sau aici: https://www.daciaclub.ro/Probleme-martor-se...I-t328467.html# etc.... This post has been edited by Gil26: 23 Jan 2023, 22:52 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nefuncționarea vitezometrului și implicit a ABS-ului (care măsoară și dă viteza pe CAN) duce la probleme în toate calculatoarele dependente de viteză și kilometraj, din fericire Adblue are nevoie de datele alea altfel NU merge corect.
Nu știi cât adblue aveai/ai în rezervor (se vede doar via diagnoză) iar umplerea după ureche duce la alte probleme - StOP pe TdB + platformă. |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:11 |