Top Gear (BBC), Jeremy, Richard si James
![]() ![]() ![]() |
Top Gear (BBC), Jeremy, Richard si James
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, e o emisiune spectaculoasa, o urmaream si pe BBC World. Imi place cum desfiinteaza multe masini de fite. Ai uitat sa-l pomenesti pe The Stig
![]() |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
E o emisiune interesantă, dar este mai degrabă distractivă decât informativă...
Nu e genul de emisiune din care să poți afla o părere obiectivă despre ceva anume, uneori snobismul tipic englezesc denaturează imaginea despre o mașină. Dar chiar e plăcut să afli și altceva despre o mașină decât informațiile standard pe care oricum le găsești și din alte surse. Eu o urmăresc cu plăcere atâta timp cât sunt episoade noi. Sper ca A3 să mai cumpere și alte episoade! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Ce stire tare...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
DFA, la emisiunea asta afli chestii pe care altii pur si simplu, nu au curaj sa le spuna.
Mai vezi tu pe cineva luand un MC12 si facandu-l de rahat? Sau un M5? Sau un Enzo? video.google.com -> top gear. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
eu ma uit la antena 3 nu pentru a vedea episoadele, alea le vad cand apar prima oara, ci pentru a ma amuza de traducere...sunt pe jos de ras..
"brembo" tradus = rambo... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
Da' Momo cum au tradus ?
|
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.390 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt traduse de o femeie. Ce vrei si tu......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 2 Feb 2006, 17:30) ... uneori snobismul tipic englezesc denaturează imaginea despre o mașină. Intradevar, si mie mi se pare ca uneori exagereaza. Ca sa nu mai spunem ca in opinia lor nu s-a inventat masini mai bune decat Range Rover si Aston Martin. ![]() Dar asa cum e, cu umorul lor englezesc, cu "regula" de a face turul cronometrat cu mai toate masinile testate, cu "experimentele" lor autoturism vs. avion sau autoturism vs. vapor (ma rog, barci cu motor) si cu alte "intreceri" in trei, e o emisiune reusita. Nu trebuie luat chiar totul ca litera de lege, mai citim si printre randuri. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
Toate ca toate , aveti dreptate ca mai infloresc masinile lor cateodata , dar au niste idei foarte originale si in privinta traseului unde le testeaza si intrecerile (Ex: car vs. tanc , car vs. mig , car vs. o echipa de lunetisti ).Dar ce imi place cel mai mult e ca spun lucrurilor pe nume , spre deosebire de sumedenia de emisiuni din romania care toate la un loc si nu fac cat o emiusiune de-a lui Clarkson, care are curaj sa zica si defectele unei masini ...
Oricum recomand emisiunea in care testeaza Ferrari F430 ![]() ![]() P.S. NU ca nu are avea cu ce masini sa se laude ![]() This post has been edited by Vip3r: 2 Feb 2006, 20:14 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.390 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si oricum masini mai bune decat Range Rover sau Rolls Royce nu s-au facut.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ba da . mercedes . orice model .
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
mie mi-ar placea sa vad loganul la emisiunea lor dar cred ca sunt slabe sanse pt ca ei testeaza masini luxoase asta ma cam deranjeaza dar in rest top gear rulles
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
il poti vedea...la incercarile din alea caterinca...gen se dau 8000 de euro sa va luati o masina cu abs...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Vip3r |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 2 Feb 2006, 22:12) il poti vedea...la incercarile din alea caterinca...gen se dau 8000 de euro sa va luati o masina cu abs... ![]() Poate nu o sa iti vina sa crezi dar am vazut o emisiune , in care ei aveau in mana diferite poze cu masini si le puneau pe panoul ala la Cool , Uncool si Sub-zero mi se pare. Uitati exact ce a zis Clarkson cand a scos poza cu Golanu : It's a good car , it deserves to be saled in UK'' ![]() ![]() ![]() |
--------------------
una noua
Fast ...
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vip3r @ 3 Feb 2006, 00:06) Poate nu o sa iti vina sa crezi dar am vazut o emisiune , in care ei aveau in mana diferite poze cu masini si le puneau pe panoul ala la Cool , Uncool si Sub-zero mi se pare. Uitati exact ce a zis Clarkson cand a scos poza cu Golanu : It's a good car , it deserves to be saled in UK'' ![]() ![]() ![]() Unde? Ce episod? Asta chiar merita vazut! |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Vip3r |
![]()
|
|
--------------------
una noua
Fast ...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
intr-adevar s-a zis ceva si de logan intr-unul din episoade...
l-ati vazut pe-ala cu Veyron-ul ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asa e, am vazut emisiunea cu Loganul si o am acasa. Am sa pun diseara data ei.
O compara cu un telefon mobil gen Nokia 3410. "E exact ce vrei de la un telefon: Sa vorbesti, nu sa-ti faci poze si filmulete cu organele genitale si sa le distribui pe Internet in Italia." citat aprox. in traducere proprie. J K zicea ca ar fi o gramada de oameni in GB care sa cumpere o masina fara directie asistata, fara geamuri electrice, fara brizbrizuri la pretul de 3200 sau 3500 GBP (nu mai stiu exact suma). In cadrul acelei emisiuni spuneau ca nu vor in GB masini ca Pontiac Solstice (ca seamana cu TVR), Mustang (ca are punte rigida pe spate), etc. Emisiunea imi place fiindca are acea doza de subiectivism care o face umana. Mi-a placut cum au desfiintat VW Touareg, Merc SLR MCLAREN. Imi place sa cred ca exista oameni care nu se sfiesc sa critice un Merc, un BMW, si sa laude un Hyundai Coupe atunci cand este cazul. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
90% imi place
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
e o emisune care imi place foarte mut,dar,totusi sa fim seriosi....e o distanta cam mare de la subiectivism la a desfinta o masina....Si in plus....sa desfintezi masini doar pt vizibilitatea spate.....ex... filmul in care a pus o manechina langa un enzo.....jeremy.clarkson.heaven.and.hell.2005 parca...
![]() O puteau spune cu titlul de,,parere,, dar nu ca adevar absolut.....sau poate e si asta un secret.... Mai exista si alte variante poat cu un mai mare grad de obiectivitate Fifth Gear:D....acolo nu poti sa nu apreciezi bucuria lui Tiff la fiecare intalniere cu o masina.....asa cum trebuie sa fie:) |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Data prezentariiLoganului este:
2004-06-13 Stiti voi si singuri unde sa gasiti emisiunea |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:05 |