DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> BCR Asigurari, si cat de seriosi sunt?

TheSaiLor
post 2 Feb 2006, 19:15
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

Urmeaza sa fac o asigurare CASCO pentru Audi si se pare ca o sa fie la BCR Asigurari. Acum as vrea ceva detalii despre ei: cat de seriosi sunt, probleme ce poti avea cu ei .. etc etc.

ROG pe cei care posteaza sa explice sau sa exemplifice (cazuri concrete) eventualele afirmatii. Nu am chef sa citesc 20 d eposturi cu "Fa la aia ca sunt mai tari" sau "eu am auzit de la sora lu tata lu mama vecinei ca nu e bine la ei". Deci scurt, la obiect .... si va multumesc la toti care ma veti ajuta.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hebron
post 2 Feb 2006, 20:51
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Salut, eu am CASCO la BCR Asigurari(masina leasing tot de la BCR).
Asta iarna am avut un accident destul de nasol. Reparatie facuta in service Renault, doar am completat actele necesare si am fost sa ridic masina cand a fost gata, in rest nici o problema, au platit tot, mentionez ca dauna a fost de cateva mii de euro bune...
Din cauza asta, anul asta in loc sa platesc 650 euro full Casco, acum platesc 670, nu mie se pare mare diferenta(am obtinut chiar un discount biggrin.gif )

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:18
Forum Renault