zomby la volan., ce facem in cazu asta?!?
![]() ![]() ![]() |
zomby la volan., ce facem in cazu asta?!?
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uite maine pe PRO TV la ora 5.. daca s-o intamplat ceva dezastru/crima/viol/etc/etc.. Garantez 100%
![]() PS Poate era obosit omu si s-o trezit de la zgomotu unei goarne de camion ![]() This post has been edited by jaf: 2 Feb 2006, 21:24 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Nu-i de ras omule.......
N-ai fost in locu meu sa vezi ce transpirati mau taiat cand am vazut ca trece prin pietoni...... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai si cu bara spate intreaga trebuia sa-l franezi pana se oprea... Reparatia se facea pe RCA-ul lui (te-a 'lovit' din spate).
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
sonykel...
daca cumva afli ce s-a intamplat cu omu respectiv...da si tu un semn, pe aici pe forum... c-ya |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
sonykel |
![]()
|
ghc am incercat sal opresc la un moment dat rotile scartaiau dar nam reusit sal opresc am incercat dar motorul lui avea ``cuplu`` masina era in viteza si foarte turata.banuiesc ca era si ambreiaju calcat ptr ca merga foarte incet.a venti un viraj si pur si simplu a trebuit sa urmez virajul si atunci am intrat pe banda 1 si miam vazut de drum...
ce ar fi trebuit sa fac? nici nu mi-a trecut prin cap chestia cu daune ca oricum o sami repar fundu pe rca unui ungur..... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Radem.. glumim dar ii clar ca tipu ala o patit ceva.. daca ii cum zici tu si te-o puput in fund.. -ul masinii ma gandesc ca daca era adormit se trezea si venea dupa tine sau te clanxona
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar cu cratima ce ai?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
sonykel, suna la 112 si trimite-i in zona virajului unde v-ati despartit. Poate omul doar a lesinat sau are vreun atac. Apelul ar putea sa-i salveze viata in cazul asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
sonykel |
![]()
|
am iesit pe strada si ma invarteam in ultima intersectie. si nam gasit masina si ma dau in vorba cu un gardian si surpriza din ce am inteles eu
masina a ajuns in intersectie si a trecut pe rosu zicea gardianu bai nepoate sa vezi a trecut printre masini ca in filme nu la atins nimeni toti lau ocolit au franat.asa ca mam dus in urmatoarea intersectie unde e un viraj mai strans mam uitat nimic urme de accident cioburi am mers cu 2masini dupa mine si am cercetat atent drumu nimic urme de accident. Concluzia pe care pot sa o trag ca la viteza lui sa oprit in intr-un peron de tramvai cu bordura inalta(e exact dupa viraj)dar nu se vede nimic proaspat pe acolo... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
deja e sf! povesti de genul asta auzeam de la bunica,D-zeu s-o ierte!
mai omule ma pui pe ganduri!sa nu fie vre-o stafie care din plictiseala a sutit prima masina care i-a iesit in cale si nestiind sa conduca,incerca sa invete,cand traficul nu era aglomerat... nu te supara pe mine,dar e o chestie ciudata...esti sigur ca era cineva la volan?!avea ochii inchisi? sincer,cunosc o persoana care sufera de boala aia a somnului! adoarme instantaneu!(nu stiu cum ii spune,incult!)culmea e ca are si o dacie pe care o conduce,sa nu fie aceasi persoana,ma gandesc... |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Narcolepsie? Nu ai dreptul la permis daca suferi de asa ceva.
Chiar ca e ciudat. Trebuia sa suni la 112 imediat ce ai pierdut masina. Barem ai vazut numarul? This post has been edited by einstein1984: 3 Feb 2006, 00:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci sa-si ia o masina cu 5 stele ncap ...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
sonykel |
![]()
|
nu nam retinut numaru.nush cum avea ochi ca nu iam vazut ochi.......
oricum ciudat rau... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sonykel, nu te supara, dar eu cred ca vrei sa ne aburesti! Te plictiseai tare si ai vrut sa spui povesti la gura sobei? Citeste putin ce ai scris...
QUOTE(sonykel @ 2 Feb 2006, 21:12) [...]vad un opel venea cam cu40-45Km/h il las sa treaca si virez dreapta si trec in spatele lui,si uite asa mergeam in coloana.La un moment dat vad ca masina zvagneste cu viteza cam 10m apoi viteza scade si motoru turat.merg asa ce merg viteza lui scadea din ce in ce mai mult cam pe la 15-20Km/h [...] mam dus dupa el,in 2min lam prins din urma iar trec in paralel claxoane nimic soferul in aceasi pozitie am trecut in fata lui(el aveam cam 10km/h)am franta brusc am mers am zis ca poate ii atrag atentia am mers incet pana la un moment dat bara lui se sprijinea pe a mea am incercat sa franez ca sal opresc dar nam putut simteam cum ma impinge(eu am bara sparta de la un accident si daia miam permis aceasta manevra) a venit viraju si mi-am vazut de drum dupa vreo 5minute de mers am oprit la semafor opelul n-a mai ajuns. QUOTE(sonykel @ 2 Feb 2006, 22:07) ghc am incercat sal opresc la un moment dat rotile scartaiau dar nam reusit sal opresc am incercat dar motorul lui avea ``cuplu`` masina era in viteza si foarte turata.banuiesc ca era si ambreiaju calcat ptr ca merga foarte incet.a venti un viraj si pur si simplu a trebuit sa urmez virajul si atunci am intrat pe banda 1 si miam vazut de drum... ce ar fi trebuit sa fac? nici nu mi-a trecut prin cap chestia cu daune ca oricum o sami repar fundu pe rca unui ungur..... Deci: cum se face ca viteza scadea, motorul era turat, ba era in viteza, ba ambreiajul calcat... PS: Minciuna e o arta, nu e la indemana oricui! This post has been edited by ghc: 3 Feb 2006, 07:17 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
sonykel |
![]()
|
omule am zis ca banuiesc ca era ambreiaju calcat cand calci ambreiaju pe jumate motoru se tureaza dar masina are inca cuplu.....
nush cum naibi era dar era motoru super turat si viteza super mica |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Pai trebuia sa suni la politie.
Ce alceva sa faci daca nu l-ai putut opri? Edit: am vrut sa scriu altceva, nu alceva ![]() This post has been edited by stuiberv: 3 Feb 2006, 13:24 |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Si cand te-ai trezit era dimineata....
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
sonykel |
![]()
|
cineva sa inchida topicu ca va arde de baschalie.am vrut sa va zic ce am patit si nu doresc nimanui asa ceva....
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Suna de urgenta la politie, mai ales daca zici ca ai icercat sa il opresti si nu ai reusit.
Ciudat, neciudat, adevarata sau neadevarata povestea.....topicul se inchide. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:19 |