DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MotoGP, topic dedicat

rue
post 8 Jun 2025, 17:26
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Internet

Am observat (cautat deja pe forum) ca nu exista un topic dedicat, in care sa avem o noutate, o barfa, desi sunt destule grupuri facebook.
Poate aici punem la un loc informatii de la circuite de MotoGP, logistice, programe etc, atfel incat sa gasim la nevoie la un loc diverse detalii utile.
Azi de ex a fost etapa din Aragon:
MotoGP: Mark M, Alex M, Pecco B.
Au cazut: Quartarao, Binder.

La Moto2 a fost o batalie intensa, in care nici castigatorul etapei anterioare si nici vesnicul Aron Canet nu au reusit ceva important, dar Denis Oncu a castigat prima lui cursa la Moto2, meritat, dupa o lupta si gap de 0.003s fata de D.Moreira.
Etapa trecuta a fost si mai aprinsa. Fata de Motogp, Moto2 a revenit palpitanta.
Cei doi de la Aspar team au iesit pe nisip impreuna. Nu stiu care a fot anuntat vinovat.

La Moto3 e vesnic palpitant si favoritul meu RUEda99 a terminat pe 8, desi a condus mare parte din cursa, dar ramane pe locul 1 in campionat. Primii 5 nu castigasera vreunul vreo etapa si erau ca niste lupi care au simtit miros de sange.

This post has been edited by rue: 8 Jun 2025, 17:26

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maho
post 8 Jun 2025, 18:32
Post #2

Membru rigido-flexibil

Group: Members
From: Brașov, orașul olimpic

Era un topic, da' a ieșit la pensie odată cu titularul (VR46).
La MotoGp chiar m-am plictisit, mai ales comparativ cu moto3 și 2. E job de familie, limbricu' + fratello.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 21:30
Forum Renault