Sa schimb portiera sau sa o indrept?, mi-a lovit-o in parcare
![]() ![]() ![]() |
Sa schimb portiera sau sa o indrept?, mi-a lovit-o in parcare
mashu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) portiera.jpg ( Size: 32.83k ) Number of downloads: 91 |
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Înlocuitul e sfânt... chiar dacă nu se aliniază perfect, e mai bine!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
daca nu se aliniaza o sa fie naspa...vorba ta,sa nu fie o cacealma!parerea mea e sa bagi una noua,nu vad de ce nu s-ar alinia!
asa ca schimb-o! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Se va alinia si se va repara usor, portiera nu e problematica cum e capota.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Anul trecut am gasit de 2 ori masina lovita in parcare. Prima data am inlocuit usa fata si aripa fata (pe RCA Allianz), a doua oara, desi usa din spate a fost cam la fel de infundata, hotii de la ARDAF au refuzat schimbul ei pe casco pe motiv ca nu era lovita structura de rezinstenta si se trage usor in fata.
Usa inlocuita a iesit la linie, dar nu se inchide bine geamul (nu intra de tot in chederul de sus). Oricum nu imi mai intra apa prin dreapta fata. A iesit bine si a usa din spate, dar dupa ce s-a pus pe ea 1 kg de chit. O sa vad peste 12-18 luni daca se crapa chitul sau rezista. Merita sa schimbi usa. Mai bine nu va fi la linie decat sa aibe 1Kg de chit pe ea (sau chiar si puncte de sudura, daca tinichigiul este capos si neindemanatic). |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Nu stiu unde au pus aia chit. Pt ce ai tu ciocanul si penele lor alea "hand made " sunt leacul. E adevarat ca treaba se poate face prost si "repara cu chit, reparatie care nu dureaza prea mult.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am aripa fata indreptata, se incadreaza perfect in linie dar se vede pe unde au pus chit daca te uiti foarte atent. Haionul e schimbat, se incadreaza pefect nici nu zici ca a fost schimbat vreodata, dar a dat rugina in el. Avantaje si dezavantaje.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
bobo-lino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 March 05 ![]() |
Am patit ceva asemanator la o dacia berlina. Prima avarie usa fata indreptata, chituita, vopsita - fff. putin vizibil, a doua avarie usa fata schimbata, nepotrivire totala, si ca dimensiuni si ca planeitate. Am mers o saptamana cu niste suieraturi groaznice in masina. Dupa a doua vizita la service s-a revolvat prin arcuirea usii , bagat distantiere multe la balamale, si alinierea chederului- cu ciocanul bineinteles!
Tot aici in service reparau o daciaa supernova, avarie usa spate. Am inteles ca nu se gasesc usi de supernova si atunci se monteaza cele de solenza, care la dimensiuni exterioare ar fi identice, la compartimentarile interioare se adapteaza cu mici modificari. Problema aparuse cand au pus usa pe masina si nu se potrivea la balamale. Asa ca au taiat din suportul de balama de pe stalp cu flexul cam trei milimetri si dupa aia au pus niste saibe ca sa se elimine jocul creat in balama. Ideea e ca la exterior se alinia perfect, spre deosebire de usa mea noua de la berlina. Iti sugerez sa te interesezi cu ce fel de usa vor face schimbarea, daca e de solenza se va potrivi dar sa stai acolo sa o faca bine. PS. Neaparat sa o terosonezi pentru la inchidere/deschidere va suna ca o conserva. |
--------------------
DACIA
1310 Li
- B 0770 "Michael Schumacher, Ferrari - Today my racing career comes to an end"
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
O portiera noua se va alinia mult mai bine decat una reparata. Parearea mea
![]() Deci, eu zic s-o inlocuiesti cu una noua, mai ales ca inca n-au aparut portiere de logan facute de te miri ce fabricute |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
mashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Daca era pe banii tai, mai bine o reparai.
Fiind pe banii asigurarii, mai bine o inlocuiesti. Chiar daca reparatia e OK, pierzi la o eventuala revanzare. This post has been edited by b64chr: 7 Feb 2006, 14:43 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
schimb-o daca cei de la asigurari ti-au facut oferta asta poate data viitoare nu mai ai sansa asta. profita cat poti de cei de la asigurari ca nu sunt prea prietenosi cand vine vorba de dat bani.
terosonare pe interior - antifonarea interiorului usii pentru protectia impotriva apei iar odata cu antifonarea scade si zgomotul tablei daca ar fi goale. scuze pentru explicatia putin profana....................si imi asum toate mustarile celorlalti membrii pentru asta. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:12 |