motorul nu mai trage la fel de bine ca la inceput, motor de 1,6 pe benzina
![]() ![]() ![]() |
motorul nu mai trage la fel de bine ca la inceput, motor de 1,6 pe benzina
3ldiablo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
2005- -Powered by Ground Zero-
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Va sfatuiesc sa nu incepeti sa va laudati cu vitezele maxime obtinute ca o sa constatati cu ce viteza o sa dispara mesajele voastre si o sa se inchida topicul...!!!
Subiectul se va invarti in jurul constatarilor daca puterea motorului s-a diminuat sesizabil dupa un numar de km... cel mult se va discuta despre ce anume ar putea influenta asta, fara insa a devia catre "ce benzina folosim" sau "sau consum" sau "cat de bun soferi suntem si ce regim de conducere adoptam"... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Asa cum vara la +35 de grade nu obtii viteza maxima, nici iarna nu vei reusi. Gandeste-te la densitatea aerului in functie de temperatura, la densitatea benzinei si calitatea arderii in fuctie de temperatura de afara.
This post has been edited by G.R.: 8 Feb 2006, 14:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Incearca, la urmatorul plin, sa bagi o sticluta de solutie pentru curatat injectoarele. Desi Dacia spune ca nu a omologat nici una, au efect (eu am bagat la fiecare 10000, si s-a cunoscut, de fiecare data). Dupa cca 200km parcursi cu mixtura, o sa fie ca noua. Sau nu.
This post has been edited by saruman: 8 Feb 2006, 19:58 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Solutie de curatat injectoare plus o forja pe autostrada cu niste accelerari prelungite, ar trebui sa te ajute.
Daca nu da in nas cand o frigi, las-o in pace o fi de la frig sau lipsa de chef de munca. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Si schimba filtrul de aer.
Baietii astia care ziceti ca s-a schimbat comportamentul dupa solutie de curatat injectoare: De care ati bagat? Casite? This post has been edited by alx: 8 Feb 2006, 21:37 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Am impresia ca solutiile alea cresc si cifra octanica, de-asta s-ar putea sa para masina mai vioaie.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
@Mario B
O masina nu va fi mai vioaie daca folosesi benzina cu cifra octanica mai mare decat cea recomandata. Si nu cred ca solutiile respective cresc cifra octanica (s-ar fi laudat), exista altele care fac asta. This post has been edited by AL: 13 Feb 2006, 09:41 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mda, am fost in service, masina functioneaza in parametri normali, nici o problema! deci nu are nici un motiv sa atinga viteza maxima!
|
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
2005- -Powered by Ground Zero-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:10 |