Jante table de cielo pe DSN se poate? fara ajustar, Jante de cielo pe DSN , se poate?
![]() ![]() ![]() |
Jante table de cielo pe DSN se poate? fara ajustar, Jante de cielo pe DSN , se poate?
dancroitoru83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 10 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
- B-30-XHU
|
|||
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa o largire pe care am facut-o si eu cu greu la gaurile din mijloc(pt ca de abiaa am gasit un strung) intra perfect se potrivesc dar in momentul cand invarti roata se loveste janta de etrierul de frana (se invarte dar freaca)...nu stiu ce sa zic dar nu merita sa te apuci sa iei si din etrieri...riscul cam mare...
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu merg de Cielo. Nu se potrivesc la gaura aia centrala. In rest nu stiu.
Eu am gasit la dezmembrari niste jante de VW/Audi pe 13 (model mai vechi) care s-au potrivit perfect. This post has been edited by GoGu: 12 Feb 2006, 22:52 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vladila_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 February 06 ![]() |
pana la urma am facut chestia asta luat 4 bucati jante cielo, pilit la cele din fata cam aprox. 0,5 mm cu 2 bucati de Firestone din Carrefour si merg de nu se poate.Urmeaza si cele pe spate, dar astea merg fara nici o ajustare.
|
--------------------
dacia
supernova
- b-55-sef
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
La cielo ET-ul e mai mare (roata mai inauntru). Atentie pe spate, ca roata e foarte aproape de lonjeron. De ce sa schimbi o janta de dsn cu una de cielo? Am vazut multe cielo cu jantele strambe. Se pare ca nu sunt mai rezistente.
In plus, asa cum s-a mai spus, gaura centrala e mai mica. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Da, nici eu nu inteleg scopul. E tot tabla, la fel de proasta. Munca in zadar?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vladila_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 February 06 ![]() |
scopu principal a fost ca le-am luat de la cineva si erau noi noute .La respectivu nu se potriveau pe Hyundai Accent ( le vroia ca roti de iarna ), si le-am luat eu si in loc sa dau 8,9 sute pe una noua asa am dat 1 mil pe toate 4.Ma intelegeti acum .
Deci < 300.000 pe una bucata janta. si am facut si afcere.Nu mi-a fost greu sa le pilesc un pic la o vulcanizare. rezultatul este mai mult decat OK . Si nu ating de nimic .... |
--------------------
dacia
supernova
- b-55-sef
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(vladila_ionut @ 9 Mar 2006, 16:57) scopu principal a fost ca le-am luat de la cineva si erau noi noute .La respectivu nu se potriveau pe Hyundai Accent ( le vroia ca roti de iarna ), si le-am luat eu si in loc sa dau 8,9 sute pe una noua asa am dat 1 mil pe toate 4.Ma intelegeti acum . Deci < 300.000 pe una bucata janta. si am facut si afcere.Nu mi-a fost greu sa le pilesc un pic la o vulcanizare. rezultatul este mai mult decat OK . Si nu ating de nimic .... Vrem poze relevante... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Jantele sunt de pe Daewoo club. Acolo le oferea un tip cu un Accent. Le-am probat eu in iarna - diferenta la gaura centrala e de 2 mm. Asa cum au zis si ceilalti, am zis ca nu merita efortul. In plus, cum a spus Cristi_db, e cu 5 mm mai in interior roata decat la DSN. Tot 1 mil voia pe ele. Nimeni de pe Daewoo nu le-a luat... se pare ca jantele de SLZ plac mai mult pe acolo.
This post has been edited by Stefan_B: 15 Jun 2006, 14:17 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:34 |