Alimentare la casetofon pt. Dacia 1300!
![]() ![]() ![]() |
Alimentare la casetofon pt. Dacia 1300!
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
deci tu intrebi de al 2lea fir de + nu?si daca nu ma insel e portocaliu?nu?
acel al 2lea fir se leaga la o sursa de curent neintrerupta(ptr ceas memorarea posturilor radio)iar firul celalalt de +il pui la contact.Atunci cand decuplezi contactul casetofonul nu mai merge dar ceasul are curent si memoria radiolui.Eu leam legat amandoua pe direct ptr ca ma enerveaza faza cu contactu si 2 la mana casetofonu e pe sina asa ca il iau in casa deci setarile dispar.Acel al2 lea fir il legi la ceasul masini din plafon/bord daca ai o lampa de control o sa observi ca sunt 3fire si la ceasul masini amnadou cu plus nu mai ca unul are curent nu mai cu contactul pus iar al doilea permanet(ptr pastarea memoriei adica sa nu se reseteze ceasu) daca dai un serach pe site gasesti o schema electrica ptr modelul tau sa ceri si tise da schema.eu nu am:( sper ca ai inteles ideea. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Vreau sa va mai intreb ceva, daca leg cele 2 fire ale casului (+) unul de altul si impreuna le leg la + continuu al masinii si - normal la -, se intampla ceva?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
di3g0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(mark`` @ 12 Feb 2006, 19:48) Fratilor, bine v-am gasit in primul rand si in al doilea rand va spun ca am o problema, mai mult o nelamurire. Din care stiu eu orice casetofon cu CD mai nou are la alimentare 3 fire: unul pt masa(-), unul pt curent continuu(+) si unul pt curent la contact sau asa ceva(+). Mie aici imi vine problema, am avut un cas vechi care necesita doar un cablu de alimentare, adica +, si unu pt masa -. pe firu asta am curent continuu dar celalalt nu stiu de unde trebuie tras. V-as fi recunoscator daca mi-ati putea spune sau daca aveti niste poze ar fi si mai bine. Astea pt o Dacie 1300. Multumesc! sal,defapt acel fir care iti ramane in plus reprezinta memoria lui,dar atata timp cat il legi odata cu + de alimentare al caset nu are nimik,doar ca nu o sa iti mai afiseze ceasul,alea alea,in schimb nu are nimik.eu am avut un daewoo care era mult mai complicat cu apriderea pozitiilor pt a se aprinde lumineile de la casetofon, dar intr-un final u nu te complica daca nu te pasioneaza.ciao si bafta la montaj ![]() Attached thumbnail(s) GDSC0001.JPG ( Size: 310.47k ) Number of downloads: 26 |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
sniper22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 February 06 From: Iasi ![]() |
fratilor cum montez si eu casul la masina?cineva a zis sa leg firul rosu+cel galben la plus si cel negru sa fie masa.dar nu merge.ce pot face?casul e bun ca l-am probat la alta masina
|
--------------------
dacia
1300
- is-70-urs
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:19 |