zgomot la motorasul de inchidere de la usa spate dr
![]() ![]() ![]() |
zgomot la motorasul de inchidere de la usa spate dr
florinika |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 January 04 From: Dr Taberei ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Acuatoarele se mai shi strica, shi in cazul in care face asha, fa o programare la service shi schimba'l. Pana atunci vezi daca mai face cand e mai cald afara , poate o fi facut condens pe geam, s'o fi scurs, apoi udat shi inghetzat ceva pe'acolo!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
florinika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 January 04 From: Dr Taberei ![]() |
Merci mult, cred ca solutia viabila este sa merg la service, ca am desf fata la usa si nu e nimic deosebit decat daca demontez si mai bine ... lasa :shock:
|
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Da shi tu o unsoare pe acolo daca tot esti...insa vaselina nu oloi ca degaba dai cu el, sau daca ai totushi oloi da cu dintr'ala de ungere .
Nu uita ca dacia e masina surprizelor, neplacute bineinteles..ca daca ar fi fost placute....ehe gata cu visatu....brrrr... |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
florinika |
![]()
|
QUOTE o unsoare Pot sa folosesc spray din ala din comert ? . . . se poate incleia (vezi frigu de afara) si m-am dus la gara |
-------------------- B-56-UPS
|
|
florinika |
![]()
|
nu stiu cum sa bag poza masinii, mai exact nu stiu ce e ala URL :oops:
|
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
Pai poza o incarci...upload, url=link la adresa de pe internet, e alta mancare de peste.
Vezi ca ai optiuni acolo. Foloseste numa vaselina zic eu.... nu spray de degivrare sau ungere, nu stiu ce ai. Asta ca sa nu iti complici existenta! |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru a vedea interminabile discutii despre actuatoare (asa se cheama mecanismul din usi responsabil cu inchiderea automata) exista un "buton" sus in pagina pe care scrie Cauta.
Foloseste-l introducand ca si cuvant de cautare: "actuatoare" (fara ghilimele) Daca nu esti multumit, incearca cu: "actuator" (fara ghilimele) Bafta! |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mai ales ca exista si un topic cu "probleme frecvente"
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
florinika |
![]()
|
Multumesc, domnilor, suntetzi amabili !
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 09:12 |