diagnosticare
![]() ![]() ![]() |
diagnosticare
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
gioni2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 February 06 From: Rm.Sarat ![]() |
QUOTE(router @ 19 Feb 2006, 17:00) am probleme cu roata din dreapta-fata : -la gropi bate ceva acolo -daca ridic roata pe cric si o invart se aude un mic carait -iar cel mai important lucru este ca daca apuc roata cu mainile pe orizontala si trag de ea am un mic joc (pe verticala nu exista acel joc) ce sa fie stricat rulmentul ? ![]() ![]() |
--------------------
clio
III
F4R 830
- BZ-30-YCA -------ATENȚIE---------
VITEZA FACE VICTIME !!! |
|
router |
![]()
|
QUOTE(gioni2006 @ 19 Feb 2006, 20:29) ![]() ![]() deci sa inteleg ca bucsile trebuie skimbate plus ca e posibil ca acel joc sa fie de la bieleta de directie? Bucsile oricum le-am skimbat acum 10.000 de km |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
gioni2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 February 06 From: Rm.Sarat ![]() |
|
--------------------
clio
III
F4R 830
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
gioni2006 |
![]()
|
QUOTE(router @ 20 Feb 2006, 14:02) eu cred ca jocul este de la bileleta de directie iar bataia de la bucsi. am o alta intrebare,bucsile de la bascula la cat timp se inlocuiesc? am shimbat bucsi si la 100 de mii km, chiar la multe...schimba totusi bucsile de la bara antiruliu...bieleta se aude ca si o trepidatie prin gropi |
--------------------
clio
III
F4R 830
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:13 |