ROG SFAT URGENT, Nu mi-au dat C.I. la Logan de 3 luni
![]() ![]() ![]() |
ROG SFAT URGENT, Nu mi-au dat C.I. la Logan de 3 luni
pedrovl |
![]()
|
||
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|||
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
In ideea in care ai la mana o factura si un ordin de plata, atunci impreuna cu un domn jurist se poate rezolva.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mie mi-au eliberat cartea de identitate in ~ 10 zile. Am cautat pe net dar nu am gasit un termen maxim prevazut de lege pentru eliberarea cartii de identitate la achizitionarea unui autoturism nou. Totusi, mie nu mi se pare legal faptul ca nu ti-au eliberat de atata vreme cartea de identitate, mai ales ca ai achitat integral masina. Incearca la OPC, sigur o sa primesti un raspuns. Spune-le ca vrei sa vinzi masina si nu poti.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
reclamatii:
1. scrisa la Vocea Clientului deoarece partenerul contractual in cea ce priveste achizitinarea este Dacia (prin reprezentant)... Bon comanda VN este documentul ce are valoare de contract ... ceri indicarea datei la care ti se va livra cartea de identitate si rambursarea contravalorii numerelor rosii suplimentare. 2. reclamatie la ANPC sau OPC local, in scris... anexezi raspuns primit de la Dacia sau faptul ca ai vorbit la VC si ai primit raspuns verbal de la ei si de la dealer 3. plangere la politie pentru incalcarea reglementarilor privind furnizarea cartii de identitate... ceri declansarea de cercetari sub banuiala de sarvarsire de infractiuni economice (neprecizate, rezultand din cercetari), tulburarea de posesie, precum si contraventii la legislatia privind masinile... eventual chiar distrugerea sau furtul cartii de identitate... incadrarea nu e nevoie sa o faci... tu depui declaratie despre imprejurari si fapte si reclamatie impotriva... iar incadrarea o face politia.... 4. sesizare si la RAR... faptul ca nu ti sa dat cartea de identitate si ceri sa-ti spuna daca ea a fost emisa de RAR si dca se incalca vreo lege/reglementare prin faptul ca nu ti-o dau. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
temenul legal e: la momentul vanzarii!!!! conform legislatiei nu au voie sa vand masina fara CIV ... de aia trebuie sesizat RAR-ul
dfar macar copie a CIV exista?...ti-au dat macar copia? |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Nimic. Am doar un aviz de plata si a III a autorizatie de circulatie eliberata de ei !!! M-au sunat de la VC si mi-au spus ca au trimis cartea si ca azi ar trebui sa o ridic.
Multumesc mult de sfaturi. Sper sa se tina de cuvant. Sesizarile de mai sus le mai pot face si retroactiv? Mai au ceva valoare. Ar merita o lectie nemernicii astia..... |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
Eu am primit cartea cam dupa doua saptamani ! Oricum pe loc nu se primeste cartea . Nu stiu de ce , dar asta e .
|
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(kikked @ 22 Feb 2006, 13:37) Eu am primit cartea cam dupa doua saptamani ! Oricum pe loc nu se primeste cartea . Nu stiu de ce , dar asta e . ![]() 1.i-au dat-o 2. trebuie data la ridicarea masinii 3.SE PRIMESTE cartea la ridicarea masinii iti spun eu din experienta ![]() This post has been edited by avathan: 22 Feb 2006, 15:05 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 22 Feb 2006, 14:12) Sesizarile de mai sus le mai pot face si retroactiv? Mai au ceva valoare. Ar merita o lectie nemernicii astia..... Presupunand ca tu trebuia sa pleci pana acum din tara, n-ai plecat si uite asa ai pierdut 1 mil de coco, nu i-ai vrea totusi?? Sigur ca au valoare (macar de educare a nesimtitilor) si retroactiv. |
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ete ca nici mie nu mi-au dat cartea de identitate la ridicarea masinii...sic!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar cere scrisa ai facut la ei sa iti dea CI, stiu ca suna aberant, dar odata ce o ceri in scris CI, vor trebuii sa te trateze cu bunavointa.
Sau cere Ci cu martori , si apoi cu cererea scrisa poti sa o depui la politie sau la RAR. Poti sa faci o reclamatie pt. nepunerea in posesie a bunului si a tulburarii de posesie, ceva asemanator a fost un caz pe la Tv acu cativa ani, tipului i sa adus CI direct acasa de dealer-ul auto, si a trebuit sa isi apere interesele in fata judecatorului. Cel mai simplu iei legatura cu un jurist sau avocat, si il somati pe sefu' respectivului interpus intre DACIA si tine la o intrevedere pentru a reglementa in scris si cu martori situatia inmatricularii/neimatricularii masinii tale. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
Unchiul meu a ridicat CI ptr un logan preference dci dupa 2 luni asa ca nu mi se pare ceva nou... desi mie mi-a venit in 2 saptamani .
|
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pare a fi barfa. Se muta la Diverse
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
balamuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 22 Feb 2006, 12:12) Sesizarile de mai sus le mai pot face si retroactiv? Mai au ceva valoare. Ar merita o lectie nemernicii astia..... Eu zic ca ar merita. Motivul pentru care au ajuns sa faca magarii de acest gen e ca oamenii le-au permis. In loc ca fiecare sa dea cu "bata" dupa ei, le-au inghitit magariile si au astepta rabdatori un gest de bunavointa (ma refer si la ce ai scris in primul post de calitatea serviciilor). Cat despre CI, eu tin minte ca mi-au dat-o cand am ridicat masina. Dar numai stiu exact ca eram prea bucuros. Dar parca asa tin minte ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
De obicei dealer-ii dupa ce au facut livrerea masinii , ii cam doare in cot ,el si-a facut treaba ,comisionu a venit ,clientul dumnezeu cu mila, asta daca nu-l mai manjesti cu ceva si pe agentul de vanzari sa se intereseze si dupa ce ai ridicat masina dar asta e traim in romania.
Si in cazul meu CI nu a venit impreuna cu masina din motive stiute de ei dar mi-a parvenit nici intr-o saptamana. Numa' bine. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Mie mi-a zis dealerul cand am luat masina ca CI vine in 12 zile si ma anunta. Cum nu m-au anuntat, in a 13-a zi dau sms si primesc raspuns cu scuze, ca a intrat in concediu, dar a vorbit la firma si e venita, sa ma duc sa o iau de la colegul X. Ceea ce am si facut.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
pedrovl, cum s-a solutionat conflictul?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia cu CI nu e deloc noua.
Eu mi-am luat DSN-ul la sfarsitul lui 2002 si situatia era la fel. La momentul livrarii masinii am primit numai factura in original si copie dupa CI, spunandu - mi ca CI vine in cca 2 saptamani (mi-au si explicat de ce, dar sincer nu mai tin minte motivul). Ce - i drept nu a fost intarziere, chiar mi se pare ca a ajuns mai repede. This post has been edited by clr: 8 Sep 2006, 07:45 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
salutare,
Nu stiu daca aici trebuie sa postez despre garantia extinsa dar imi asum responasbilitatea ![]() ![]() Salutare si mult respect , Ci_co LE: eu am primt CI cam in 8-10 zile ! mai aveam 4 zile si imi expira dovada ![]() This post has been edited by Ci_co: 8 Sep 2006, 08:16 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu stiu ca-ti puneau o stampila pe spatele cartii de garantii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Eu am primit o foicica "contract de garantie extinsa" in care se vede ca am asa ceva. In plus, in carticica de garantie extinsa e precizat ceva cu "garantie de tip B" sau asa ceva, din care trebuie sa rezulte ca ai extinsa. Dar, atentie, e precizat in contract ca garantia extinsa e valabila numai cu cardul dedicat, despre care dealerul mi-a zis ca il primesc in 6 luni. Si e bine sa discutam despre treburile astea (garantie extinsa) in topicurile dedicate, ca sunt...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am primit c.I in 2 saptamani de la serus cu tot cu folie de securizare rar.-multumit ca m-au scutit de un drum
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
In legatura cu CI, eu am ridicat-o in cca 10 zile dupa ridicarea masinii. Au sunat ei la mine (Dacoserv) si m-au anuntat ca este la ei sa ma pot duce oricand sa o iau.
Mikeb a amintit de card-ul pt garantia extinsa. Acesta nu a intrat in posesia proprietarului (tata) nici macar pana acum, masina luata in iunie 2005. Am sunat in august 2005 sa aflu ce e cu cardul de nu vine la ei si au zis ca cei de la uzina nu au trimis nimic, iar cand va ajunge o sa ma anunte. Nimic pana acum. Ar fi bine sa mai sun la ei sa vedem. 10x mikeb. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Imi retrag cuvintele
![]() Salutare si respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:58 |