Directie Solenza
![]() ![]() ![]() |
Directie Solenza
dio |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|||
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
"cutia de directie" ==> este "caseta de directie"
si DA se regleaza si celelalte unghiuri, dar e de "mesterit", tu avand totul nou pe masina (deci nu trebuie inlocuit pivot sau altceva) e doar chestie de reglaj, dar trebuie sa te "certi" un pic cu ei. De obicei iti baga "nu se poate regla mai mult" ca e dacie. Am patit si eu cand am fost la geometrie. Vezi ca exista pe forum subiectul dezbatut pe larg. Afli mai multe folosind "Cautare" ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si a mea face la fel. Vezi ca Dacia a scos din garantie geometria trenului de rulare. Daca ai problema, o platesti singur!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE \"cutia de directie\" ==> este \"caseta de directie\" ![]() Mersi pentru raspunsurile promte... Important ii ca se poate regla! Inseamna ca nu m-am dus cu destul in traista... Oricum, inainte am avut berlina, si inafara ca avea tabla toata gauri, merea destul de brici ![]() Pentru Marty: ai incercat sa iti reglezi geometria, sau incerci sa treci cu vederea? Spor, |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
inseamna ca trebuie sa schimbi locul unde-ti faci geometria, ca si asa platesti destul pentru ea
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu mi-am schimbat volanul. Cind am montat adaptorul, am avut grija sa-l mut c-un dinte mai la dreapta
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaa,... Ce alte unghiuri se regleaza la Solenza si la DSN??? In afara de paralelism????
Spuneti-mi si mie cum!!!! Va rog!! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
eu nu aveam probleme. pana sa iau un sant. .... acuma sa vedem dupa ce mi-or schimba bascula.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:53 |