Spalati masina dupa substanta data..., Dezinfectie gripa aviara
![]() ![]() ![]() |
Spalati masina dupa substanta data..., Dezinfectie gripa aviara
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa vezi imediat. O sa se vada eventual IN TIMP.
Direct la spalatorie cu ea!Nu ai nici un motiv s-o lasi asa! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sper sa am timp saptamana asta sa o spal, ca au trecut 4 zile de cand am trecut prin autostrada Cernavoda - Fetesti.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Aseara ziceau ceva la teveu cu o diluare de 1:400. S-a facut public numele substantei cu care dezinfecteaza?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE oare ataca tabla aceasta substanta? Nu stiu cum e la Logan, dar la restul masinilor daca ataca ceva ataca vopseaua..dar cum la Logan stratul e cam subtirel, se poate sa atace direct tabla ![]() Tinand cont ca unii se plang ca si gainatul le ataca vopseaua, neaparat ar trebui spalata masina dupa substanta aia... This post has been edited by argon: 23 Feb 2006, 13:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
am fost la tulcea parca inainte de craciun. masina am spalat-o ieri. absolut nici o urma...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu intotdeauna las masina cu dezinfectantul pe ea cel putin o saptamana pana moare si ultimul virus. Abia dupa aia ma duc la spalatorie sa o curat de cadavrele lor, ca altfel se imput prea tare.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
M-am exprimat gresit, corect era daca" ataca vopseaua",oricum este bine ca nu s-a plins nimeni, eu nu am spus ca ce mia zis nenea doctorul este si adevarat,v-am povestit doar cum s-a intimplat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Eu tot trec pe la Buzau si imi da cu chestia aia.
Sa vezi ce slalom fac baietii locali printre jaloane, sau ma rog, stropitori. Eu nu cred ca ataca vopseaua, e mult prea diluata in apa. Ca doar nu o fi solvent sau acid ... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
smedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 January 06 ![]() |
haideti sa va lamuresc eu k stiu f bine despre ce este vorba.......substanta este coroziva dar se dilueaza intr-o cantitate f mare de apa deci aparent nu prezinta nici un pericol dar dak treceti des va sfatuiesc sa va spalati masina la fel de des
|
--------------------
Dacia Nova
dacia
- ph-07-pit
|
|
smedy |
![]()
|
intradevar dilutia este de 1:400
|
--------------------
Dacia Nova
dacia
- ph-07-pit
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Bine, bine, dar cum se numeste solutia aia. E secret de stat de nu zice nimeni?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
smedy |
![]()
|
OMNICIDE si mai e una cu un nume nasol adusa din Germania
|
--------------------
Dacia Nova
dacia
- ph-07-pit
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e Omnicide stati linistiti, e Safe, nu e coroziv
"OMNICIDE: High efficacy - inactivates virus & kills bacteria, mycoplasma, fungi and coccidia Rapid and long lasting - 7 days residual activity Non toxic - can be used in drinking water Effective in presence of organic matter Economical - very cost effective Safe - no occupational hazards Stable - in hard & soft water Easily diluted in cold water Non-corrosive " http://www.vetcareindia.com/article_biosecurity.htm |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(yO_ @ 24 Feb 2006, 21:12) Eu tot trec pe la Buzau si imi da cu chestia aia. Sa vezi ce slalom fac baietii locali printre jaloane, sau ma rog, stropitori. Prostia e ca filtrele astea nu sunt montate exact la iesirea din localitate, ci pe unde au gasit si ei loc.. Ala pe drumul spre Ploiesti e cam la mijlocul satului, la Ramnic cam cu 300 m pana sa se termine localitatea. Aici e bine ca stropitoarea se ocoleste "legal" printr-o statie de gaz.Nu e prea corect pentru cine are treaba de 5 ori pe zi in localitate, dar dincolo de filtru, sa fie dezinfectat tot de atatea ori. ![]() ![]() PS: oricum nu stau cu gainatul infectat pe masina ca dauneaza grav vopselei si nici nu-s atat de parlit incat sa o spal la stropitoarea lor.. This post has been edited by CIPTUNING: 26 Feb 2006, 15:40 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:00 |