recomandare mp3 player, nu vreau superperformante
![]() ![]() ![]() |
recomandare mp3 player, nu vreau superperformante
razvan n. |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia, wv
supernova, bora
- 23bgol,042233 b DECEBAL, TU MARELE CONDUCATOR AL DACIEI, DE CE-AI TE-AI LASAT F...T DE TRAIAN?
|
|||
eky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 February 06 ![]() |
Salut
Tocmai am pus un JVC KD-G311 si sunt multumit nu am facut nici o modificare si pt 4600000 este super. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT-02-ZMM
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Problema e de Diverse, mufele de pe masina fiind ISO, deci universale (ma rog, aproape...). Pui ce scula vrei, in limita bugetului si a difuzoarelor existente pe masina (niste pocnitori), daca nu le-ai schimbat.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ar-05-mxr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 April 06 ![]() |
Eu mi-am luat un Grundig si sunt mutumit de el.Inainte am avut un jvc.Conteaza sa fie de marca.In astea nu sare discul.Gasesti tot felul:sony,panasonic,jvc,pioneer etc.Sunt pe la 4.700.000 lei.Ieftinaturi nu are rost sa-ti iei.Parerea mea.
Mufele ar trebui sa fie universale. |
--------------------
dacia
supernova confort
- ar-05-mxr
|
|
andutzu_84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 14 January 06 ![]() |
Eu am un VDO-Siemens (CD139 mp3) 4x50w.Merge absolut perfect, il am de un an.Nu sare la gropi, citeste orice fel de cd-uri (inclusiv RW)Am dat 390ron (la reducere).Acum cred ca il gasesti sub pretul asta.
Are multe functii pe el printre care si schimbarea culorii iluminarii.(rosu,verde) This post has been edited by moderatorul: 2 Apr 2006, 10:10 |
--------------------
Dacia
1310
- ph-XX-xxx Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat. :P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:24 |