Viteza maxima a unei Nove cu bagaje
![]() ![]() ![]() |
Viteza maxima a unei Nove cu bagaje
alexd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 7 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- ce ne-am face fara ele.....
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu eu ....
![]() DSN ... Eu (sofer) de 100 Kg plus inca 2 colegi la 100 Kg fiecare plus portbagajul plin plus un computer pe bancheta din spate ... aproape 180 pe vitezometru pe E85 intre Potarnichesti si Buzau ![]() E pe bune .. nu mint ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GFM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o DSN rosie cu 56 000 km. Anul trecut, in vara, aveam portbagajul plin de cartofi (veneam cu provizii de la Buzau), era ceva de genul pozei mele din profil, nu chiar asa, dar destul da lasata de fund. In plus, aveam in masina pe fratele meu (90 kg) care, in Buzau, s-a intalnit cu un amic ce se intorcea la Ramnic si l-a luat , desi eu ma uitam cam stramb (tot 90 kg). Drumul dintre Buzau si amnic nu cred ca este nevoie sa-l descriu ca-l stie toata lumea. Eram nervos din cauza lu' frate'miu si am calcat masinuta. Asa incarcata (nu exagerez) a prins 168! D'aia zic ca e buna rau a mea.
|
--------------------
Renault
25 TX V6
- B-04-DST
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
In ciuda insistentei lui alexd de a nu deraia (si catre care imi cer scuze), trebuie sa recunosc, Liviu, ca ai "cojones" amice, nu gluma.
Sa mergi cu SuperNova la "blana" (caci poate chiar 180 Km/h reali nu o fi fost) in conditiile in care era incarcata cu peste 350 Kg, chiar si pe E85, mi se pare un pic peste limitele de simtului de auto-conservare. Un caine iesit in fatza, sau un pneu dezumflat brusc... mai bine nu te gandesti. Te rog sa nu o iei personal, dar mai ganditi-va si la ceilalti care merg pe acelasi drum si chiar tin sa ajunga la destinatie. Intregi. |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Subscriu. La deraiere. La viteza. La caine. La o cioara in parbriz. Si totusi am facut si eu ceva asemanator, dar promit ca nu mai fac.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
2 maturi + 2 copii mari + bagaje decente pentru un sejur la mare si un tur al Moldovei + cumparaturi la Metro (nevasta era cu mine, deci la capitolul asta era ceva bagaj) = 130 constant si lejer pe drumul european intre Marasesti si Falticeni(nemaipomenit dealtfel). Pe alocuri am mers pana in 150, si mai aveam unde ma duce, da' se terminase sangele in mine. Masina avea atunci 20000 si ceva, si in alea 2 saptamani am facut 2500 km prin tara.
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
eu am mers cum am mai spus cand am venit de la mare pe autostrada d la fetesti cu 5 persoane la bord si bagaje FULL cu 160 km la ora . in total greutate in masina vreo 500 kg .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cidaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE eu am mers cum am mai spus cand am venit de la mare pe autostrada d la fetesti cu 5 persoane la bord si bagaje FULL cu 160 km la ora . in total greutate in masina vreo 500 kg . 4 persoane in masina ( o nova GTi ) pe DN1 160 km/h ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |