Firma internet cu acoperire Piata Muncii, stie cineva?
![]() ![]() ![]() |
Firma internet cu acoperire Piata Muncii, stie cineva?
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am de la tu-net.. stau in dristor si ajunge reteau de pe ramnicu valcea, fizicienilor, dristor, prin spatele macului, si pana pe calea calarasilor
www.tu-net.ro .. ia da o intrebare pe acolo sa vezi daca ajunge pana unde vrei tu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am interesat si nu ajunge pana in Piata Muncii.
![]() Mai stie cineva o alta firma? |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa adopti solutii wireless daca nu gasesti ceva cu cablu.
Nu strica o intrebare la ASTRAL, care sunt chiar la muncii. SPOR!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Prietena mea sta pe Decebal, exact vizavi de Agip. Are cablu la RDS. Retele se pare ca nu sunt deocamdata, sau nu am descoperit eu inca (m-a rugat sa ma interesez de curand pentru ca RDS-ul e cam lenes pentru 15$).
FreeFiber stai prin zona? sa scoti capul pe geam si-ti fac cu mana ![]() This post has been edited by eminescu0: 13 Mar 2006, 20:07 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Te sfatuiesc sa incerci si la Romtelecom. Eu am serviciu de la ei si sunt multumit.
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La Muncii eu stiam ca sunt si NACO..o retea foarte buna..peering cu toate retelele mari.... 400.000 pe luna si merge de rupe netul...daca vrei detalii cauta-ma pe pm..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ce ziceti de .... http://www.caro.ro/defa.php?cat=128 ???
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
free_fiber |
![]()
|
mersi mult baieti.
Am dat o gramada de mailuri la firmele din retele.net si acum astept raspunsuri. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:14 |