Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
RABADU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|||
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
eu nu m-am uitat dar in afara de Desperado, acolo nu cinta nimeni !
|
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
zerrrrrrrooo anu asta:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Caracterizare intr-un singur cuvant a preselectiei ?......... T I G A N I E !!!
Partea buna ? .........Slava Domnului ca nu sunt fan al muzicii promovate si premiate in acest gen de concursuri , festivaluri , etc.... E jenant , ar trebui sa ni se interzica participarea ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Decat sa ne facem de ras in fata europei mai bine l-am tine acasa si pe pitigaiatul asta. Ce au cantat toti cocotierii aia aseara nu se cheama muzica, si nici una nu e melodie pt un concurs international. A-ti vazut ce gen de melodii au castigat eurovisionul in ultimii 3 ani: 2003-Sertab, 2004-Ruslana, 2005-Helena Paparizou; toate melodii antrenante si bune cat de cat, nici nu suporta comparatie cu ceea ce s-a putut auzi aseara, nu muzica din aia la care iti vine sa iti tai venele.
Si indigo, alea 3 sunt bune toate de inchis la ospiciu. Si chiar daca a fost falsificat votul si nu mergea sms-ul, tot au avut o melodie de kko. Nebunele draq !!! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Avand in vedere ce "artisti" s-au prezentat la concurs, eu cred ca ar trebui sa ne abtinem de la a mai participa la asa ceva. Noi nu avem formatii sau artisti care sa poata reprezenta tara noastra la un asemenea concurs. Jalnic, patetic, monstruos, incepand cu organizarea, prezentatorii si artistii.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ce v-a deranjat la indiggo, muzica sau prestatia scenica ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
A fost penibil castigatorul de la preselectie... Mai tineti minte acum 4-5 ani cum era cu.. Suzana, mi-ai mancat banana.... PENIBIL!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Parazitii nimic ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
![]() Pai pitipoancele alea au avut vreun fel de prestatie ?!?!!! ... poate una paranoica Nu stiu ce au facut circul ala, ca melodia aia lor a fost penibila, si ele la fel cu ma-sa si neamul lor... Au fost foarte inspirati aia de la TVR cand au dat recapitularea melodiilor si la indigo au bagat un pasaj in care fufele falsau la greu... ...astea ar trebui sa bage capul in pamant ca strutul, ca dupa parerea mea au avut cea mai jenanta prestatie dintre toti maimutoii aia care au concurat. be my boyfriend - melodie cel mult pt mintea unui copil de 12 ani ca deja dupa 13 ani astia is ,,bazati"... Ar trebui interzisa prin lege prostia lor.... ![]() ![]() This post has been edited by SilviuB: 28 Feb 2006, 09:11 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 27 Feb 2006, 19:30) In afara de prestatia jalnica de dupa show, melodia e copiata dupa una cantata de Sandra (am auzit varianta originala azi dimineata la radio). In al doilea rand, tanti mama lu' fetele nu e in toata mintile: cica Germania intreaga e uimita de faptul ca melodia lui Dieter n-a luat nici un punct, si Dieter saracu' e asa de suparaaat, ca nu se stie daca mai intram in UE. Cum zicea Ironick ieri? Medicamente, medicamente... |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Sincer m-a dezgustat tot circul asta numit Eurovision prin nivelul
la care s-a concurat . Jalnic crd ca e un compliment pentru calitatea pieselor care se vor premiate la finala din grecia . Ce m-a deranjat la indigo ( intentionat cu litera mica ) ? Nesimtirea de care au dat dovada si mai ales prejudecatile din capetele lor alea ... (nu mai spun cum ) , ca daca melodia le-a fost compusa de un neamt trebuie sa ne ploconim in fata lor si sa le fim vesnic recunoscatori ca ne-au dat o asemenea compozitie "magistrala". Rusine noua ca nu suntem capabili ca natie sa avem niste melodii onorabile cu care sa putem concura cu fruntea sus . |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
rebel1474 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 January 05 ![]() |
magaria cea mare a fost ca desi sms-urile nu ajungeau unde trebuie acestea au fost taxate
felicitari competentilor organizatori din tvr si firmei ce a contorizat voturile !!! |
--------------------
Solenza Scala
- B 35 DLD
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat fiindca desi n-am ascultat melodia si nici n-am vazut show-ul, m-am mirat sa fie asa criticata o melodie de Dieter Bohlen... in fine, o mai da si omu' in bara din cand in cand...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Aceasta petitie a fost creata pentru a incerca sa deschidem ochii juriului de la Eurovision Romania 2008, si sa le aratam faptul ca melodia "Pe-o margine de lume" interpretata de catre Nico & Vlad Mirita si compusa de catre Andrei Tudor este de fapt un plagiat dupa: David Bustamante - La magia del corazon. Daca sunteti de acord cu aceasta petitie si doriti descalificarea piesei, semnati-o! Si, va mai rog ceva, ajutati-i si pe ceilalti sa cunoasca adevarul!
Dupa ce aceasta petitie va fi inchisa, adica la acumularea a 10.000 de semnaturi, ea va fi trimisa catre European Broadcasting Union (EBU), organizatorii Eurovision-ului 2008 - Belgrad. Biondo cu "Shine" au fost impresionanti, din pacate dinozaurii au vrut ca altcineva sa castige concursul. Votati aici va rog: http://www.thepetitionsite.com/1/nico-vlad...de-lume-plagiat Ca sa va dati seama ca a fost furaciune pe fata si ca TVR face ce vrea cu banii nostri, cititi comentariile de pe site-ul lor: http://www.tvr.ro/articol.php?id=31058&c=411 This post has been edited by lungan: 24 Feb 2008, 10:13 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aduce....dar sincer nu mi se pare ca ar fi plagiat...chiar deloc si in plus piesa lui nico si vlad mi se pare mult mai dificila si complexa... This post has been edited by FireChief: 24 Feb 2008, 10:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Chiar asa ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
RainHawk |
![]() ![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm..... seamana cam rau de tot refrenul. In fine. Mie mi-a placut foarte mult Seven Days dar si Biondo. Consider ca Biondo ar fi trebuit sa mearga la Eurovision.
In schimb asta e melodie de Callatis daca nu mai rau. Pacat de vocea lui Vlad. L.E. Pe de alta parte... doar pe o bucata mica seamana intre ele. Draq sa le pieptene ca nu imi place niciuna. This post has been edited by RainHawk: 24 Feb 2008, 18:29 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi-a placut seven days
![]() biondo nu prea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
micutul hotzart n-a casigat nimic?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
FireChief |
![]()
|
o melodie care ar fi putut fi bunicica dar interpretata jalnic inclusiv de mozart....submediocra reprezentatia lor...cit despre voci ...penibile
au avut si o bilba la minutul 1 si 12 secunde... This post has been edited by FireChief: 24 Feb 2008, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
astia-s dementiali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ms. Doubtfire.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe o margine de lume - demna de Mamaia 88. Totusi nea nicu a murit de vreo 20 de ani.
Biondo - mie imi semanau a doi homalai care cantau si ei ceva acolo. Bine ca n-au castigat. Zero si Moga din pacate live n-au facut cine stie ce impresie, altfel melodia normala deja e un hit. In continuare preselectia TVR mi se pare o porcarie, televotingul cred ca e facut in majoritate de mosi si babe (ca in toti anii), altfel nu-mi explic voturile alandala date la niste melodii ce n-au nici o legatura cu tendintele actuale. Si mai au si curajul sa zica: "Noi promovam tineretul", dar numa tineri nu sunt cei ce au castigat. Asadar, sa nu ne miram cand iar vom ocupa vreo onorabil loc 12-15, etc la eurovision, atata timp cat nu vom fi tentati sa ne votam propria tara. |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da cine a castigat????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Lasati eurovisionu pentru discutile babelor din fata blocului.La munca ...va plang copiii in casa.
![]() Ma dispera Nico aia ca ea nu stie sa cante o melodie din suflet...la ea e o demonstratie de vocalize care nu transmit nimic, doar un exercitiu....e suparator, plus ca nu are nimic bland in vocea aia de maimuta stransa de testicule. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Daca participa melodia asta cred ca rupea Eurovisionul in doua:
sau (sau o piesa cantat de ei) sau ceva de genul: melodii care sa te faca sa simti ceva, nu din astea fara mesaj. This post has been edited by ionut.tanase: 25 Feb 2008, 14:29 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa readucem topicul in actualitate!
Ce parere aveti despre Elena si melodia de rahat a lu' Guta.... pardon, Duta? 1 Feb 2009, 22:55: Io inca stau sa ma-ntreb cum de n-am cistigat in '93 cu melodia asta. Nu mai dorm noaptea de atunci, dorm numa' la birou! This post has been edited by Marty: 1 Feb 2009, 21:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mondenii acum exact cu indigoaiele
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Feb 2009, 22:52) Sa readucem topicul in actualitate! Ce parere aveti despre Elena si melodia de rahat a lu' Guta.... pardon, Duta? mda ce vrei ma? pe locu doi costi costita, si pe trei alt guta, ala de la magarstar. era vreo diferenta? insa, tre sa recunosti ca aia e buna. This post has been edited by cristianco2002: 1 Feb 2009, 23:54 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:41 |