Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
![]() ![]() ![]() |
Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...
silviu2002 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|||
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Am auzit acelasi lucru si eu. Klaus stia de ceva timp (de unde, nu-mi dau seama).
Comentarii pe aceeasi tema se fac si aici. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stia de la altii
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Au anuntat azi la Relitatea TV. ca se va prezenta Log. break.
Au aratat si niste poze,dar nu au precizat ca ar fi cele reale. Precis vom vedea imagini diseara . |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
La ora 14 ora RO. va fi prezentat log. break la salonul de la Geneva,in prezenta lui Tariceanu. sursa: REALITATEA TV. stirile de la 12.
Poate le repeta la ora 13. scuze pt. dublu post. |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
zvasti |
![]() ![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
...pai daca da cineva de poze pe net ( ca deja cred ca sunt multi cu nasul lipit de sticla monitorului in asteptare ) ar putea sa le posteze, mai ales ca unii cu acces limitat la net in perioada serviciului ( in cazul meu 8-15 ) nu prea au timp sa caute
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
seraph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 September 05 ![]() |
Moaa e ca un Jeep.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
cherokee sau wrangler ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, la prima vedere nu mai pare asa urat, mai ales cu carcasa aia de pe el care n-am inteles daca este portbagaj sau decoratiune...
Arata ca un SUV mai degraba, si trebuie sa recunosc ca m-a dat pe spate... ![]() Stati un pic, sa-mi revin... Dar e ENORM! ps. indiferent de alte opinii ulterioare, una e sigura: se va vinde ca painea calda! BRAVO DACIA! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poze.
PS. Glumeam This post has been edited by IRONICK: 28 Feb 2006, 14:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Spuneti si voi pe ce posturi TV l-ati vazut poate gasim si noi un stream de real player sau ceva similar pe site-urile lor, ca facurati lumea curioasa p'acilea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
intrati pe dacia.ro
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
zvasti |
![]()
|
chiar asa: POZE!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sa punem naibii poza aia, ca e singura la parinti
Attached thumbnail(s) banner_logan_steppe.jpg ( Size: 13.47k ) Number of downloads: 727 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JORJ @ 28 Feb 2006, 14:30) Spuneti si voi pe ce posturi TV l-ati vazut poate gasim si noi un stream de real player sau ceva similar pe site-urile lor, ca facurati lumea curioasa p'acilea. Pe http://www.dacia.ro e numit showcar. Zice acolo de ecrane LCD, playere mp3 si alte finetzuri, dar banuiesc ca asta va fi numai la expozitie. Modelul de serie va fi bazat pe asta. Arata excelent, nu ma asteptam. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
zvasti |
![]()
|
multumiri klaus ca la mine nu se updatase pagina aia nici cum...uite,de-abia in momentul asta...nu cred...poate calculatorul meu e mai in urma cu cateva minute
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
bai intrati pe rand ca ati blocat serverul dacia.ro....
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
A fost ceva pe Realitatea. Iata si poze. Din pacate Galeria video de pe Dacia e varza. Sau e varza furnizoru' meu de NET?
steppe_concept_08.jpg ( Size: 41.34k ) Number of downloads: 910 steppe_concept_10.jpg ( Size: 38.15k ) Number of downloads: 820 steppe_concept_11.jpg ( Size: 38.09k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de postat succesiv. Se pricepe careva sa fure fisiere *.wmv de pe Dacia site? Eu nu reusesc. Le deschide direct de pe site in Windows Media Player prin buffering de fapt nu le deschide.
BAFTA MULTA |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma ca arata belea
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am luat
![]() Mie chiar imi place ... acum ramane de vazut ce vor pastra pt. medelul de serie |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu nu pot sa intru, nu merge, au pus la daewooclub niste poze interesante.Tot nu merge..
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ala e un fel de kangoo 4x4 sau logan RX4
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
maddan |
![]()
|
.pdf-ul conceptului.
Conceptul arata belea. Asta pentru cui ii plac SUV-urile. Cam submotorizat, dar conceptul, repet, arata belea. misto! ![]() http://www.renault.com/renault_com/fr/imag...1119-336889.pdf |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
NOI IMAGINI:
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
super marfa, pacat ca nu o sa arate asa si in varianta de serie
Attached thumbnail(s) 3_139280754eb08a31b2f87_404_270_.jpg ( Size: 19.52k ) Number of downloads: 654 |
-------------------- |
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
NOI IMAGINI:
Attached File(s) |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Bai, mie-mi place !
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
novio |
![]()
|
Imaginile se pot vedea si pe: http://www.planeterenault.com/forum/viewto...p=266072#266072
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:50 |