Gillette Mach3 Power
![]() ![]() ![]() |
Gillette Mach3 Power
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
si mai ales ... sunt made in ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
driverx eu am folosit si asa mi s-a parut + multi altii care au fost satisfacuti. Aparatul vine cu 1 lama si 1 baterie. Se potrivesc si rezerve normale de Mach3. Aparatele sunt aduse din Spania, de facut nu stiu unde, nu mai am nici 1 desfacut ca v-as fii spus.
Azi le-am terminat pe toate, dar mai aduc sapt viitoare. |
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Te hotarasti ce ai facut? Nu ai nici unul desfacut dar le-ai testat? Pai ai vandut unul de nou la un fraier? sau cum?
Pune frana, trage aer in piept si construieste o poveste buna. Daca se potrivesc rezervele alea normale de M3, cu ce is mai smecheroase ce vinzi tu separat? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un M3Power model mai vechi, din martie 2005, care nu vibreaza la fel de tare ca modelul Nitro, adica asta pe care il aduc acum (am vazut cum vibreaza la un prieten care a cumparat 1). Rezervele Mpower sunt pur si simplu mai bune, asa am auzit si eu de la furnizor. Nu e nici o conspiratie la mijloc si nu incerc sa pacalesc pe nimeni, vreau doar sa-mi vand marfa fara sa am probleme.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Baieti... incepe sa sune a bursa non-auto. Asadar vira la bursa. Cu pret (ca acolo se ocupa altii).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Clar e de bursa. Recunosc anuntul de pe computergames ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Va puteti uita la review-urile de pe Amazon.com pentru aparatele astea de ras.
Parerile acolo sint impartite: majoritatii oamenilor le plac, insa altii nu pot sa le sufere. In afara de asta sint nefiabile. Eu as vrea totusi sa cumpar asa ceva, dar numai sigilate si ok. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
<<Greseala comisa de mine, multumesc pentru atentionare vis-a-vis>>Avem si un topic la bursa pe aceasta tema. Pot sa inchid?
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
os |
![]()
|
Wow! m-ai prins! Vreti sa vindeti/cumparati, sau sa comentati?
PS: Sorry, n-am bagat de sema. Multumesc. |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 13:31 |