unde gasesc piesa din imagine?!, o bucatica de fier de la roata
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc piesa din imagine?!, o bucatica de fier de la roata
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
la un mestesugar... este in tabla o faci tu cu un pic de abilitate
![]() This post has been edited by burliu: 2 Mar 2006, 21:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nu mai am ce naiba sa indrept la ea, e facuta terci (si la celalalte roti respectiva bucata de fier este destul de indoita) ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
O faci tu sau un meserias. Aia e o tabla, in gaura aia mai mica se infiletaza un surub antifurt pt. capacele de plastic.
Sau vinzi jentile de tabla si iti iei de aliaj. ![]() |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau iti iei un nou set de antifurturi de capace...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Da, este o "piesa"m din setul de antifurturi... piesa in care se infileteaza surubul cu cap "atipic".
Incearca intai sa "te negociezi" si sa cumperi doar o tablita, de la aia care vand tot setul. De regula, printre cei care le vand, sunt unii care le confectioneaza ei, si atunci ai sanse sa-i convingi sa-ti dea doar o tablita.... Cred ca, totusi, cu un ciocan serios si cu o menghina...poti sa o aduci "in stare de functionare" pe cea veche... This post has been edited by GABY IS BACK !: 3 Mar 2006, 12:02 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(paulica @ 3 Mar 2006, 08:53) La asta foloseste tabla aia ? Tot vedeam prin oras la diferite masini si nu stiam la ce ajuta .. mare chestie.. Oare cum se face ca desi e antifurt pentru capace, sunt masini care nu mai au capace , dar au antifurtul .. Oricum , eu nu ii vad rostul .. mare chestie niste capace ![]() This post has been edited by horiajam: 3 Mar 2006, 12:12 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da...mare chestie
Si dupa aia lumea plange pe forumuri ca le vibreaza masina la 100 la ora. La cate rotatii/min are roata, si cateva grame conteaza. Daca piesa nu e facuta foarte simetric si materialul nu e omogen...adio echilibru. Ca sa nu mai zic de capace.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi in targ la vechituri. sau leaga capacul cu 2 benzi panduite. le gasesti cam peste tot. sunt acelea de strans cabluri. le strangi si asta e. daca vrei sa dai jos capacul trebuie sa le tai.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
10 lei un set de antifurt dinasta din magazinu autorizat dacia de la colt la dristor..
am luat cand am pus capace la un ford focus care tot 4x100 are intre prezoane.. si merge identic ca la supernova/slz si este util petru ca tine capacu si la gropi nu mai zboarca capacu.. cel mult se sparge.. dar oricum nici nu se mai fura. ra respectivu ford.. pusesem capace noi si dupa 2 zile.. ok pana la prima gropa dupa care 2 capace de pe dreapta au zburat.. m-am enervat, am luat alt set de capace chiar mai marfa si echilibrate si am trantit si un antifurt dinasta.. deja de 5luni capacele stau perfect pe pozitie.. in conditiile in care aceleasi gropi le-am luat. la slz nu am ce povesti ca am jenti din aliaj. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:27 |