Chei Solenza Scala, Am pierdut o cheie...
![]() ![]() ![]() |
Chei Solenza Scala, Am pierdut o cheie...
Silv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Berlina 1310 Li
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
te duci cu cealalta cheie si cu factura masinii la primul service autorizat Dacia - comanda la Pitesti. Daca nu ma insel costa cam 300 ron.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Daca nu stii unde ai pierdut-o, cel mai sigur este sa schimbi tot kitul. Asta inseamna butuci (usi, contact, portbagaj, rezervor), UCE decodor (sau UCH) si chei. Nu e tocmai ieftin.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
Sigur va trebui schimbat tot kitul. In plus va trebui reprogramat procesorul sa recunoasca noua cheie. Toate cheile aste sint codate si simpla copiere nu foloseste la nimic.
|
-------------------- |
|
Silv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 December 04 ![]() |
Multam fain...o sa va schimb tot kitt-ul....
![]() |
--------------------
DACIA
Berlina 1310 Li
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
din cate stiu eu UCE Decodor recunoaste doar 2 coduri de chei . Daca programezi o cheie noua , pe cea pierduta nu o mai recunoaste . Cei de la service iti vor spune exact cum stau lucrurile
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
uce - 2chei
uch - 4chei de schimbat... scump |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
Daca nu te deranjaeaza prea tare faptul ca cineva a gasit cheia ta, te poti duce la obor si cu un milion + a doua cheie = din nou doua chei (cloneaza baietii transponderul)
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 09:52 |