SET motor, sa cumpar unul romanesc sau strain?
![]() ![]() ![]() |
SET motor, sa cumpar unul romanesc sau strain?
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...22&hl=set+motor
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19533&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13683&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=3811&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5544&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...00&hl=set+motor http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=30762&hl= Daca mai vrei mai caut...ca mai sunt Si ce vrei sa zici cu presiune 5? ![]() This post has been edited by argon: 9 Mar 2006, 14:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Neaparat, cumpara un set strain, nu-i mare diferenta! Vezi ca s-a mai discutat pe undeva pe aici, poate pune cineva link-ul.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
daca ai presiunea de ulei 5 atm e foarte bine
nu vad unde e problema.. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
poate zice de compresie. nu, raptordivx?
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
cam astea-s valorile, din cate stiu eu
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E 13 bari presiunea normala la un motor bun de Dacia.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
da,cred ca la compresie se refera si e cam nasoala valoarea aia.
eu am set tribocotat cu teflon venit cu segmenti goetze. sunt foarte,foarte multumit de el! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Din pacate aveti dreptate .. presiunea aia a fost masurata in capul pistonului. Presiunea la ulei era de 1,5 .. motorul a fost dus pana la limita lui de supravietuire si in final si-a dat obstescul sfarsit. Odihneasca-se in pace. Acum caut Gheotze si Borgo poate poate gasesc prin targul asta al meu .. numai ca mie cam frica de pret.. oi vedea. Faza misto e ca nu stiu nici cat e cota la vibrochen, deoarece inca nu e desfacut motorul .. maine aflu.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
MAHLE 3.600.000 merita ?
Deja l-am cumparat .. in schimb lumea ma sfatuieste sa mai cumpar si alte acareturi pe langa setul asta. Cuzineti .. biele, arbore cotit .. ca cica asa e bine .. pai daca cumpar tot mai bine imi iau alt motor. Ce mai e strict necesar de luat , pe langa setul motor ? This post has been edited by raptordivx: 10 Mar 2006, 18:11 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Trebuie sa verifici cotele arborelui cotit, iar daca sunt bune nu vad de ce trebuie sa il schimbi si pe ala?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
raptordivx |
![]()
|
Asa zice lumea ca daca nu schimb tot se strica in curand si ce am cumparat nou.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Lumea sau mecanicul, ca sa mai scoata ceva bani la mana de lucru????
Masoara tot, si daca cotele sunt bune de ce sa le schimbi???? AAA, ca vrei tu, sa faci motorul ca nou asta e altceva:P |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
daca inainte aveai 1,5 presiunea la ulei,si dupa schimbarea setului vei avea exact atat pt ca nu are nici o legatura setul cu presiunea de ulei.
aia e tinuta in primul rand de linie,deci s-ar putea sa ai ceva probleme cu arborele/cuzineti. in functie de joc iti recomand o rectificare a arborelui la cota n+1 si sper ca astfel iti vei remedia problema cu presiunea uleiului. trebuie sa te ocupi putin si de chiulasa si sa rectifici scaunele la supape. va trebui sa schimbi si lantul de distributie,pinioane si intinzator,eventual si pinionul de la delco. in rest garnituri simeringuri si cam atat. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
raptordivx |
![]()
|
Multumesc mult pentru sfaturi .. cred ca o sa ii spun sa verifice si sa masoare bine arborele cotit ca nu vreau sa il schimb si pe ala.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Biskrem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 9 Mar 2006, 19:50) Spuneti-mi si mie va rog unde (service, atelier, garaj particular, etc) as putea sa masor presiunea asta de compresie si presiunea de ulei din motor, si niste valori normale ale acestor presiuni; Se poate diagnostica in acest fel motorul (setul)? 2. Eu am un 1310 din 1998, si dupa ultimul schimb de ulei, la 3000Km a inceput sa consume ulei (mie mi s-a parut ca a inceput sa consume brusc), astfel incat acum, la ultimul drum mai lung (~600Km) am bagat 1litru de ulei. Folosesc BP 15-40, iar acum am 5000Km de la ultimul schimb, masina are 78000Km parcursi. Ce vreau eu sa ii fac este o segmentare dar inante de asta vreau sa fiu sigur ca de segmentare am nevoie (poate exista vreo modalitate sa scap mai ieftin) 3. Pentru o segmentare care ar fi necesarul de piese de schimb si cam la cat m-ar costa manopera? Sa fac toate operatiunile la un service autorizat (am fost sa ma interesez la Simpotrans si la alte 2 serviceuri de cartier-langa Mol Colentina si mi s-a mentionat o suma total de vreo 10 mil ![]() Astept pareri si sfaturi. Merci. |
--------------------
Dacia
1310L
- TL 04 XXX
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
10 bulioane o amarata de segmentare ?!!?!? Un mecanic bun nu cred ca iti ia mai mult de 1mil (doar segmentare).In cateva ore e gata...
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Am o intrebare pentru cunoscatori, sau cei care si-au pus set motor. Eu a cumparat set motor Marcos, camasi si segmenti de import. Sunt bune? Nu am facut decat 185 km, pana acum totu-i bine.
Set motor cu pistoane stanate, segmenti Kolbenringe, iar camasile erau tot nemtesti, scria pe ele, dar nu imi aduc aminte ce ... ![]() Pun si niste poze. Attached thumbnail(s) a2.jpg ( Size: 14.81k ) Number of downloads: 135 a3.jpg ( Size: 19.3k ) Number of downloads: 114 a6.jpg ( Size: 13.66k ) Number of downloads: 103 ambalaj_segmenti.jpg ( Size: 12.54k ) Number of downloads: 107 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:19 |