Contacte electrice mobile haion / iluminare numar
![]() ![]() ![]() |
Contacte electrice mobile haion / iluminare numar
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
O sa-ti spun cum sunt contactele fixe (alea de pe masina..ca pt cele de pe hayon notiunile de sus/jos sunt mai relative
![]() Primele doua din dreapta (langa "cuiul" incuietorii) - stop frana de pe eleron (minus sus, plus jos). Daca n-ai eleron, sunt doar firele. Cele din mijloc: plus dezaburire, plus lampi numar (dezaburire sus, lampi numar jos) --pentru mai multa siguranta, firul gros e dezaburirea. Ultimele doua-- ceva cu lumina in portbagaj... parca pe "cuiele" corespondente nu e nici un fir. PS: prin "sus" se intelege "spre botul masinii ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
am o problema ,nu m-i se aprinde lumina din interiorul masinii cand deschid portbagajul.contactele din portbagaj le-am verificat si sunt in regula dar ma intereseaza unde se duc firele alea doua care pleaca de la acel contact(de langa cuiul de inchidere).aveti idee cumva?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege BV 99 DYK
|
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine,SN clima ,lumina in portbagaj se aprinde doar cand este aprinsa pozitia (sau pus contactul ,nu mai stiu exact dar cred ca prima varianta )si usa de la sofer este deschisa .Nu stiu de ce face asa,dar am observat odata ca nu mi se stinge lumina din portbagaj cand inchid portbagajul(era ridicata placa de sub luneta).Inchizand usa de la sofer s-a stins si lumina din portbagaj.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:50 |