Nume operator portocaliu, Dezactivare
![]() ![]() ![]() |
Nume operator portocaliu, Dezactivare
dadoshel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care portocaliu, nene? Ca acum sunt doi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
Pai "portocaliu" care fu candva "dialog"........sau am voie sa dau nume?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Ce-ai bre dadoshel cu alianta "DA"?
Poti sa-i zici pe nume operatorului ORANGE, numai sa nu ne vinzi pe-aici cartele sau sa ne inviti la mai stiu eu ce manifestare. Ce spui tu se cheama logo-ul operatorului. Suna la relatii cu clientii si intreaba-i pe aia cum iti schimbi "operator logo". |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Se poate ascunde numele operatorului. Am gasit eu cand cautam pe net logouri.
Daca mai gasesc am sa iti dau linkul. Era un cod, pe care il bagai intr-un sms. Costa in jur de 1 $, si "scapi" de operator. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate pune orice logo in locul logoului operatorului.
E un bmp simplu... Ori prin sms, ori prin interfata (cablu, infrarosii, dintialbastrii) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
U nul e Tariceanu...
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Chiar nimeni nu l-a intrebat? Domnule, ce telefon ai? Ca nu se poate la toate...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Sony |
![]()
|
La noi e portocaliu.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cred ca depinde de telefon, eu am un Nokia 1600 si nu apare sigla de Orange ci doar numele si acela scris cu negru. Nu am facut nimic special ca sa apara sau nu sigla, am pus doar un screeen saver. Sotia mea, care are un Siemens, are pe ecran sigla.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
dadoshel |
![]()
|
cred ca m-am exprimat gresit si am fost inteles ca atare.nu-mi apare logo-ul ala in partatelul potrocaliu si sa scrie orange(ala stiu sa-l activez/dezactivez).pe mine ma supara ca apare "orange"(doar scrisul) pe mijlocul ecranului telefonului mobil.acela as vrea eu sa-l fac sa dispara.mentionez ca am un siemens a65.logo-uri si wallpaper am pe el,dar dupa cum am spus nu-mi place sa scrie exact pe mijlocul lor "orange"
![]() This post has been edited by dadoshel: 17 Mar 2006, 11:26 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Am un siemens C65, meniul e asemanator. La mine se poate ca in loc de operator sa apara o poza sau un logo din telefon. Dar sa nu fie nimic, nu am reusit. Si ma chinui de ceva vreme
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
siemens C65 stie sa foloseasca gif-uri transparente?
daca da folositi un gif transparent ca si logo operator si ati scapat de "orange" sau "connex" |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci,
pt. orice telefon care poseda cablu de date si soft se poate face sa "dispara" sigla enervanta a operatorului in urmatorul mod: 1. se stabileste un wallpaper dorit 2. se creeaza un bmp cu dimensiunea de un pixel si culoarea apropiata fundalului (in loc de sigla operatorului va aparea un pixel pe ecran, daca setezi culoarea cum trebuie e invizibil!) 3. se incarca bmp-ul de un pixel in tel 4. cu un program gen Oxygen phone manager, MobilEdit...etc, se stabileste repectivul bmp'ul ca logo operator! succes! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sony, ai încercat o vizită la un ocul(t)ist?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dadoshel |
![]()
|
problema e ca nu detin un cablu de date(m-ar fi costat destul de aproape de pretul de achizitie al telefonului).altfel nu se poate totusi?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@dadoshel: ba da, prin IR, Bluetooth sau dai un SMS la un numar din alea cu masini goale si gagici americane, alegi "no logo" si platesti cca. un euroi
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
dadoshel |
![]()
|
promit ca-ncerc
![]() daca rezolv ceva va anunt ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |