patina/schimbator viteze
![]() ![]() ![]() |
patina/schimbator viteze
byte |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|||
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Eu mi-am schimbat planseul pedalier si cred ca nu s-a potrivit perfect pt ca am exact aceleasi probleme ca tine. Astept sa se mai incalzeasca putin poate mai "modelez" putin bieleta...
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(byte @ 19 Mar 2006, 11:21) [...] Sigur arcul de la maneta schimbator e bun? Ma refer la cel care se opune cind apesi maneta pentru marsarier si care ar trebui sa ridice maneta. Daca da, pune saibe sau distantieri sau..vezi daca nu e strimba podeaua, lovita, etc.Sau, incearca sa impingi de maneta de jos in sus, dinspre bieleta. Daca se deplaseaza in sus, ai ceva la ansamblul ala cu nuca si arc de care spuneam. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
Am rezolvat-o cat de cat cu ajutorul unor suruburi cu care am ridicat patina in freptul schimbatorului. O sa vad cum se comporta in timp.
Probabil ca podul pedalier a fost schimbat sau maneta schimbatorului de viteza e prea lunga. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
vaally |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 4 August 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(byte @ 22 Mar 2006, 16:20) Am rezolvat-o cat de cat cu ajutorul unor suruburi cu care am ridicat patina in freptul schimbatorului. O sa vad cum se comporta in timp. Probabil ca podul pedalier a fost schimbat sau maneta schimbatorului de viteza e prea lunga. Eu am avut aceleasi simptome si dupa ce am desfacut piesa din plastic de deasupra schimbatorului (de la bord spre scaune) am gasit suruburile de la oala schimbatorului desfacute. Le-am pus seibi si le-am strins la loc si merge perfect. |
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:36 |