aspirator auto
![]() ![]() ![]() |
aspirator auto
dadu221 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt ok pentru scos fulgii de cereale pe care i-ai scapat pe jos, sau praf "normal" din mochete, parul de pe scaune... Sa nu-ti inchipui ca o sa scoti noroiul intarit sau alte nebunii.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In afara de praf nu scoti nimic de pe covorase sau banchete. Io zic sa nu-ti iei.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
deci sa urmez sfatul cuiva si mai de graba s aimi iau prlungitor lung pt aspiratorul din casa decats a dau banii pe aspirator pe mesina.
![]() ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Ala de 30 de lei nu merita da alea de 100-150 lei merita ca trag.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bani sa fie!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Eu am luat unu' de vreo 50 și ceva de RON (de la o benzinărie OMV) și trage cam tot ce se poate (praf, pietricele, bucățele de noroi), dar tot trebuie să speli cum trebuie covorașele...
În rest e excelent, se alimentează de la brichetă, face un zgomot asurzitor, are filtru de praf care se schimbă ușor (poți face improvizații cu alte hârtii de filtru), trage și apă (cică...), poți umfla și saltele, mingi, etc. Are vreo 3 tipuri de duze, cu perie lată, fără perie, una îngustă și una pentru umflat, furtun flexibil. Aproape tot ce are (accesorii, furtun) intră în compartimentul de praf și ocupă puțin loc în portbagaj (eu acolo îl țin). E bun că poți face curațenie rapid și pe loc, nu trebuie să te duci la spălătorie sau să tragi fire, prize, etc. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Recomand cu caldura aspiratorul asta ===--->>> il gasesti 589 000 la Selgros sau Metro face toti banii
![]() Attached thumbnail(s) AV1500_1.jpg ( Size: 19.85k ) Number of downloads: 101 AV1500_A2.jpg ( Size: 45.54k ) Number of downloads: 99 AV1500_A4.jpg ( Size: 33.84k ) Number of downloads: 91 AV1500_A5.jpg ( Size: 27.96k ) Number of downloads: 75 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
589k?
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
arata bine da prelungiri are..de bagat sub scaune sau sub pedalier?
This post has been edited by semit: 19 Mar 2006, 23:36 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Are si prelungiri... Se vede si in imagine daca te uiti atent
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am vazut in oferta de Selgros, la 200K, se merita?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
baieti la Selgros nu mai are ca am cautat eu si la cel din Pantelimon si la cel din Baneasa si le-a batut vantul.
aspiratorul e super. marca e buna si serioasa. eu l-am vazut la un prieten si m-a uimit. merita investitia mai ales pentru cei care nu pot folosi prelungitor la aspiratorul din casa (ca mai stau si pe la etajul 7). |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
eeee, d'ala am si eu dar de cand l-am luat (aprox. 3 luni) sta pe dulap....
![]() L-am luat in decembrie, 89 ron la Flanco. Si am vazut in Selgros (TgMures) - 85 ron parca... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
dadu221 |
![]()
|
blackout, si cum de sta pe dulap?? de bun ce e sau de lene?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
de lene
![]() dar acuma ca vine primavara (sau a venit ?) il scot sa-si faca datoria. ![]() PS. l-am testat, e bun. This post has been edited by blackout: 20 Mar 2006, 16:50 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Salutare !
Am si eu un aspirator de masina l-am luat cu fratimiu 50-50 ca doar avem 2 masini si avem cam 1 an de zile cu el si trage am dat cam 380.000 pe el accesibil adevarul este ca nu trage absolut orice adica pietre, chesti mai grele na ce sa-i cer la banii aia ! Inca il mai am sunt multumit de el. Respect !! ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
revin cu un mesaj
mi-am luat pana la urma aspirator de la Selgros; 2.013.000; exact ca cel prezentat in poze de Fygaro. e beton, trage nisipul din mocheta; fir destul sa ajungi cu el pana in portbagaj; se curata usor recomand cu caldura produsul marca este serioasa; producator serios, produs nou in serie |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007
- B 52 G **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar cel care se gaseste la reprezentanta Dacia ? cum este , are cineva? Cod 045 si costa 65 ron, cred ca este cel postat pe www.dacia .ro.Stie cineva ceva despre acesta? la Constanta il au.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:16 |