Problema webcam, ma vede lumea gri prin ceata
![]() ![]() ![]() |
Problema webcam, ma vede lumea gri prin ceata
argon |
![]() ![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Daca si interlocutorul instaleaza ultima versiune, nu se rezolva ? sau macar va mai vedeti ?
Ma intereseaza si pe min problema, pentru ca eu mi-am instalat kopete in linux, si aveam aceeasi problema ca si tine... lumea zicea ca sa-mi pun windoze. Am stiut eu de ce nu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
este de la mesenger, asa mai patesc si eu din cand in cand si ies si intru iar pe mesenger si se rezolva.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Radduu @ 20 Mar 2006, 13:37) este de la mesenger, asa mai patesc si eu din cand in cand si ies si intru iar pe mesenger si se rezolva. asa pateam cu vechiul webcam..resetam calculatorul si isi revenea..cu asta nou nu se rezolva. Am acum instalalt messenger 7 beta, si merge perfect..dar ma oftica faptul ca nu vrea la mess 7 full....tre sa fie o solutie... nu merge la nici un interlocutor, orice ar avea instalat..eu in schimb ii vad bine pe toti.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se restarteaza messengerul. vedeti ca in setari puteti alege la sursa camera si inca ceva. un fel de driver. incercati cu amandoua. umblati si la saturatie culoare si luminozitate. frecati-le nitel pana merge. dupa aia se rezolva cu restart mess.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
argon |
![]()
|
Am rezolvat..am instalat service pack 2, ca aveam sp1, acum merge perfect...nu am instalat windowsul, am instalat un patch sp2 peste....singurul inconvenient este ca mi-a tras un back-up de 1 giga care ocupa in plus pe hard.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm ca nu s-a rezolvat nimic. Eu am sp2 si tot se mai intampla sa fiu vazut gri.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:21 |