schimb esapament, schimb esapament
![]() ![]() ![]() |
schimb esapament, schimb esapament
dacian10 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 February 05 From: buc ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din cate stiu eu difera esapamentul la DSN cu cel de SLZ, dar posibil ca cu ceva adaptari se potrivesc cele de SLZ la DSN....
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
adi_balbi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 March 06 ![]() |
Se potrivesc.Am pus eu si intermediara si finala"BORLA"205 RON.
|
--------------------
Dacia Supernova
Dacia Supernova
- BC-77-XXX
|
|
dacian10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 February 05 From: buc ![]() |
pt. adi_balbi
zici ca ai schimbat cu tobe borla? daca da, de unde le-ai luat? si 205 ron au fost impreuna? multumesc anticipat |
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am schimbat luna asta toba finala, si la magazin mi-a zis ca difera cea de SLZ si cea de DSN...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dacian10 |
![]()
|
azi am fost pe la mai multe magazine (de piese auto) si am intrebat daca se potrivesc tobele de solenza la super nova si toti au spus ca da.
acum am de ales intre tobele de originesi cele de la www.lamus-tobe.ro. cele de origine sunt aproximativ 215 ron , iar celelalte aproximativ 170 ron. pe care le-ati alege? |
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|
dacian10 |
![]()
|
rezolvat problema astazi.
luat tobe de solenza de la LAMUS + 2 coliere . s-au schimbat foarte usor (le-am schimbat singur). s-au potrivit surprinzator de bine. daca cineva vrea detalii astept intrebarile |
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacian10 @ 25 Mar 2006, 23:37) rezolvat problema astazi. luat tobe de solenza de la LAMUS + 2 coliere . s-au schimbat foarte usor (le-am schimbat singur). s-au potrivit surprinzator de bine. daca cineva vrea detalii astept intrebarile Teava dinspre catalizator s-a demontat usor ? Cum s-a potrivit (montat) toba cea noua pe teava catalizatoului ? Eu am luat asa-zisele tobe de origine iar inspre catalizator are un fel de palnie, facandu-mi impresia ca se infige pur si simplu in teava de la catalizator si eventual se etanseaza cu ceva silicon termorezistiv. Am primit si colierul respectiv dar nu imi dau seama cum se poate monta peste sus numita "palnie". Daca are cineva vreo idee ii raman indatorat. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
imbinarea dinspre catalizator e in felul urmator:
ambele tevi au acea "palnie" si se potrivesc aproape la fix "gura pe gura" - iar peste imbinare vine un colier cu sectiune "V" care etanseaza suficient - nu iti trebuie silicon |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
Salut,
si eu am schimbat acum finala, (a 3-a oara) si mecanicul m-a pus sa cumpar silicon - de fapt este un lipici izolant pentru tobe cu 7 RON. Eu zic ca merita sa folosesti smac din asta ca mai si ramane si izoleaza si fonic, daca nu se imbina bine tevile... Oricum Dacia "recomanda", zice ala de la service acest lipici... |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ruxi, unde ai gasit lipici d-ala? Cum se cheama? O poza cu ambalajul se poate?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(Ruxi @ 2 May 2006, 18:37) Salut, si eu am schimbat acum finala, (a 3-a oara) si mecanicul m-a pus sa cumpar silicon - de fapt este un lipici izolant pentru tobe cu 7 RON. Eu zic ca merita sa folosesti smac din asta ca mai si ramane si izoleaza si fonic, daca nu se imbina bine tevile... Oricum Dacia "recomanda", zice ala de la service acest lipici... Unde ai schimbat finala? Ca as merge si eu acolo, sa dau si cu smac-ul respectiv... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
sa vezi apoi cite ciocane va lua la o alta schimbare... poate o taie cu flexul...
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Nu e adevarat. Asa vine din fabrica, cu mastic HT pe imbinari. Nu se face piatra si impiedica aparitia ruginei... si eu am pus cand am schimbat toba.
|
-------------------- |
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
..asa-mi trebuie daca mi-am luat masina second...n-o sa va vina a crede ce am patit eu cand am vrut sa schimb toba finala....ERAU SUDATE..toba finala era sudata(pe bune) de toba intermediara., cand am vazut...Am crezut ca mor, si eu si tata, idiotii...nu stiu ce au in cap romanii astia...m-am chinuit cateva ore bune sa rezolvam problema.Si am rezolvat.. a trebuit sa tai din teava finalei, s-o crestez la capat..sa crestez si partea care venea de la intermediara si cu ajutorul unei tevi cu diametrul mai mic le-am unit pe cele 2.Le-am strans la capete cu coliere si...merge,nu rasufla..pare ok.Totusi ma gandesc cu durere in suflet ce se va intampla cand o sa-mi cada toba intermediara...alte modificari....sau schimb tot ansamblul.Numa sa ma tina pana cade toba asta...da nu cred..Of....tara asta.
P.S.In Cj am gasit o firma care vindea toba finala ptr. SNova din tabla aluminizata cu 1.100.000,montaj inclus.Garantie 1,5 ani.Din pacate am apucat s-o iau pe asta de uzina.Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
si toba veche era data cu mastic din ala si a iesit la o lovitura de ciocan, masticul este doar sa izoleze, nu sa faca o lipire ca punct de sustinere...
eu am schimbat finala la IATSA voi cauta si tubul sa va dau mai multe amanunte This post has been edited by Ruxi: 5 May 2006, 07:49 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
E foarte bine sa se foloseasca mastic la imbinarea tobei pentru ca iese cu mult mai usor in cazul in care trebuie sa o schimbi. Acum 2 saptamani am scimbat finala pe masina mea (era din septembvrie 2001 pe masina) si era ca si sudata de cea intermediara. 2 oameni ne-am chinuit aproape 2 ore sa o scoatem de pe masina (taiat , dat cu ciocanul, indoit tabla cu patentul .....) , o bucurie nu alta.
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 06:40 |